El futbol espanyol està creixent i està generant molts nous talents, però això també significa que són molts jugadors per molt poques posicions. I, per aquest motiu, diversos futbolistes comencen a mirar cap a una altra banda. Les desercions comencen a ser habituals i després de Brahim Díaz apareix un altre futbolista del Reial Madrid que es planteja un futur internacional lluny de la selecció espanyola.

Brahim Díaz es desmarca de la selecció espanyola

Brahim Díaz ha estat l'últim cas sonat de decepció espanyola, ja que el migcampista del Reial Madrid, que havia jugat amb les categories inferiors de la selecció i que va jugar un partit amistós amb l'absoluta al 2021, ara ha canviat d'opinió. Brahim Díaz passarà a jugar amb el Marroc, que ja l'ha preinscrit a la llista per a la propera aturada internacional.

Això significa que Espanya perd un gran futbolista i que encara té molt futur. El jugador del Reial Madrid, veient que la selecció espanyola no li feia cas i tampoc ha rebut el suport del seleccionador Luis de la Fuente, ha canviat d'opinió. I ara representarà la selecció marroquina, on segur que serà una de les grans estrelles i tindrà molt protagonisme.

Brahim Díaz España / Foto: Europa Press
Brahim Díaz jugant amb la selecció espanyola / Foto: Europa Press

Edgar Pujol descarta Espanya

Tot i això, aquesta deserció de la selecció espanyola també es repeteix amb un altre futbolista del Reial Madrid. Precisament, es tracta d'un futbolista català nascut a Sabadell i de 19 anys. Edgar Pujol, internacional espanyol en les categories inferiors, ha decidit canviar de selecció i apostar per jugar amb la República Dominicana. I aquest canvi es deu a la crida de l'exfutbolista basc Ibai Gómez, que ara és el seleccionador de República Dominicana sub-23 i portarà el combinat centreamericà als Jocs Olímpics.

Un jugador que ha estat important amb les categories inferiors de la selecció espanyola i que ara ha canviat d'opinió. Segurament serà més important amb la República Dominicana i podria tenir un paper destacat en els propers grans tornejos. També és normal que pugui debutar amb l'absoluta ben aviat.

Edgar Pujol, un talent que perd Espanya i que es queda amb una selecció inferior. Una altra cosa serà que triomfi amb el Reial Madrid, que no és gens descartable.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!