L'XBUYER TEAM, després d'un inici de Kings League discret, està recuperant pistonada després d'encadenar dues victòries consecutives. Amb tot, els seus presidents, els germans Buyer, tenen un as sota la màniga de cara a aquesta Jornada 5 en forma de jugador 12 per tal de seguir en la senda de la victòria.

Aquest pròxim diumenge, el seu equip s'enfronta a l'1K FC d'Iker Casillas, que després d'un inici fulgurant, actualment està amb una victòria més que ells. No obstant això, l'XBUYER TEAM ha avançat que la pròxima setmana comptaran amb una nova figura que, a jutjar per les pistes que han revelat mitjançant el seu compte de Twitter, assaonarà un espectacle que ja estava assegurat.

👀 Classificació Kings League: tots els resultats

L'XBUYER TEAM revela que el seu nou Jugador 12 ha marcat més de 70 gols en la seva carrera

Els germans Buyer ja van liar-la (o almenys ho van intentar) en la prèvia de la Jornada 2. Els barcelonesos van deixar el hype pels núvols quan van deixar saber que un tal Enigma 69, futbolista "de primera i menor de 30 anys", seria el seu convidat especial. Amb tot, després que es pogués veure un tatuatge al coll del misteriós jugador, les xarxes socials van fer la seva màgia per esbrinar que aquest era l'exfutbolista del Cadis Nano Mesa.

No va fer falta que Ibai Llanos la cagués en directe per confirmar-ho, però l'streamer basc va dissipar dubtes quan va dir per error el nom del que ja no era un secret per a ningú. Aquest cop, i després que la personalitat convidada, en general, decebés als seguidors de la competició, els Buyer han confirmat que aquest cap de setmana comptaran amb un nou integrant de "més de 30 anys, més de 70 gols en la seva carrera professional, participant en dos Mundials amb la seva selecció" i que, a més a més, "ha jugat a la Lliga Santander".

🏟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les

Un duel directe amb la mirada posada al Camp Nou

Així doncs, l'XBUYER TEAM, que s'ha colat per primer lloc en posicions de play-off després del seu triomf a la Jornada 4 davant Jijantes FC, tindrà una arma secreta per mesurar les seves forces contra un 1K FC que ve de perdre el seu primer duel el darrer diumenge. Esperem que, ara sí, el misteri estigui a l'altura de les expectatives.