Thiago Alcántara ha sonat diverses vegades per tornar al Barça. Sense anar més lluny, l'estiu passat es va arribar a dir que estaven fent tot el possible per poder emportar-s'ho, aprofitant que no volia renovar amb el Bayern de Munic, i el seu preu era de 30 milions d'euros. Però va acabar firmant pel Liverpool, en el que va tenir una primera temporada realment discreta, i va ser molt criticat. Tampoc no va ajudar el rendiment col·lectiu.

Els 'reds' van acusar les baixes de Virgil Van Dijk i altres peces clau, i no van guanyar cap títol. De fet, a punt van estar de quedar-se fora de l'actual edició de la Champions League. L'internacional espanyol, per la seva part, no va acabar d'assentar-se l'onze inicial, i també va tenir diversos problemes físics, que van complicar la seva adaptació. Per això, Joan Laporta es va interessar en la seva situació, si bé Jürgen Klopp no el va deixar marxar, després d'haver perdut Georginio Wijnaldum.

Jurgen Klopp EuropaPress

Jürgen Klopp

No obstant això, les coses li continuen anant bastant malament al fill de Mazinho. No acaba de mostrar la seva millor versió a la Premier League, i les seves qualitats no encaixen en l'estil de joc que practiquen a Anfield. A poc a poc, van perdent la paciència, i el centrecampista de 30 anys sembla que també comença a penedir-se de la decisió que va prendre. Una cosa que havia fet que des del Camp Nou es tornessin a interessar en la seva firma.

Amb Xavi Hernández, podria ser molt important, i Thiago mai no ha ocultat que li encantaria tornar al Barça per triomfar, una cosa que no va aconseguir en el seu moment. Però Alcántara no creu en el projecte que hi ha, i prefereix ser suplent al 'Pool', abans que anar-se'n a un equip que és en decadència, i on difícilment podria guanyar títols. Per no parlar que els blaugrana no poden permetre's pagar-li el sou que té, i s'hauria de rebaixar la fitxa.

Thiago Alcantara lesion Liverpool Crystal Palace Europa Press

Thiago Alcántara

Thiago acaba amb els rumors

El germà de Rafinha, futbolista del Paris Saint-Germain, no ha pogut ser més contundent amb les seves declaracions. "El meu primer any aquí va ser interromput pel Covid i per les lesions que vaig tenir, però després vaig tenir una adaptació molt ràpida a l'equip. La temporada passada no va ser fàcil per gaires raons i aquest any tot està anant millor. Estic disposat a ajudar l'equip de les formes que l'entrenador i els companys volen" va començar dient.

"No m'importen els rumors. Estic concentrat en el treball que tinc amb aquest equip. Només m'importa saber quina és la pròxima aventura que tinc aquí a la Premier League, i quants títols puc guanyar" va afegir per finalitzar. En altres paraules, Thiago és un objectiu impossible per a Laporta i per a Xavi