Els grans clubs europeus són conscients que està a prop de quedar-se sense una oportunitat d'or de fitxar a un dels grans talents del futbol mundial. I és que a totes les agendes apareix apuntat el nom de Gavi, que amb només 17 anys ja s'ha fet un lloc l'onze titular del Barça i de la selecció espanyola.

El Barça, conscient que té una perla per a la pròxima dècada, ha accelerat els contactes amb el representant de Gavi, Iván de la Peña, per tancar l'esperada renovació, però les converses estan sent interrompudes per trucades d'altres clubs, que intenten arrabassar el jugador al Barça, sabedors de la delicada situació econòmica de l'entitat catalana.

Gavi Barca Dinamo Kiev EFE

Gavi, en una acció del Barça-Dinamo de Kíev de la Champions League / EFE

El Bayern s'afegeix al Chelsea en la licitació per Gavi

El primer a trucar a la porta de Gavi va ser el Chelsea, que fa uns dies va filtrar l'opció de posar a sobre de la taula els 50 milions d'euros de la clàusula del futbolista sevillà, que passaria a tenir un contracte de crac mundial. Gavi vol seguir en el Barça, encara que tampoc no veu amb mals ulls aterrar a la Premier League, i res més i res menys en l'actual campió d'Europa.

Els rumors van generar incertesa en el Barça, que sap que no pot competir econòmicament amb el Chelsea, encara que des de l'entorn del jugador es va emetre un missatge de tranquil·litat, ja que la prioritat és aconseguir arribar a un acord amb el Barça, ja que el futbolista està agraït a l'entitat blaugrana i entén que el club no està passant un bon moment.

Gavi Espana Suecia Mundial clasificacion EFE

Gavi s'ha fet un lloc a l'onze titular de Luis Enrique en la selecció espanyola / EFE

Nagelsmann vol Gavi

La firma, però, continua sense arribar, per la qual cosa aquest dilluns ha estat el torn de Julian Nagelsmann, entrenador del Bayern de Múnich, que estaria entusiasmat amb l'opció de tenir Gavi les seves ordres. Per al tècnic alemany, el sevillà seria un reforç de luxe, ja que Gavi és un jugador tècnic i amb gran visió de joc, però també treballador i excel·lent en el replegament. Nagelsmann, que les últimes setmanes ha estudiat a fons el joc del Barça per preparar l'últim partit de la fase de grups, ha al·lucinat amb el nivell del jugador, que encara és menor d'edat.

Nagelsmann sap que el fitxatge és difícil, però no per això no ha deixat d'insistir als dirigents del Bayern que estiguin atents i que, arribada l'oportunitat, no dubtin a posar a sobre de la taula els 50 milions d'euros de la clàusula de Gavi per portar el jugador fins a l'Allianz Arena. El Bayern, un club sanejat, li ofereix a Gavi la possibilitat de ser important en un equip amb un projecte fort que cada temporada aspira a guanyar la Champions League.

 

Imatge principal: Julian Nagelsmann, entrenador del Bayern de Múnich / EFE