La Final Four del Camp Nou ha començat amb força. Després d'anunciar que més de 91.000 persones ompliran el feu blaugrana en una tarda històrica, la Kings League ha emès un vídeo a través del seu canal oficial de Twitch on, en format de curtmetratge, Gerard Piqué ha estat segrestat per Neymar JR i aquest li ha posat com a condició per alliberar-lo ser un dels presidents de la Kings League que a partir de l'any 2024 protagonitzi la competició brasilera. 

I com no podia ser de cap altra manera, Gerard Piqué ha acceptat, i Neymar tindrà un equip a partir de la pròxima temporada. L'estrella del Paris Saint-Germain estarà involucrat l'any vinent en l'expansió que tindrà l'univers de la lliga presidida per Piqué a escala mundial. Els dos excompanys d'equip s'han unit per portar la Kings League a un altre nivell i començar a generar 'hype' amb l'edició internacional del brasil, que començarà a partir del pròxim any, quan entrin en escena també altres països.

Ronaldinho, l'altre president de la Kings League del Brasil 

Amb aquesta impressionant notícia, la Kings League del Brasil ja pren cada vegada més forma. I és que fa poc menys d'un mes, quan Ronalidnho va trepitjar la gespa del Cupra Arena per defensar els interessos de Porcinos, Gerard Piqué va anunciar que Ronalidnho seria el primer president de la història de la Kings League brasilera. Això ja era una bomba, però ara la competició de Gerard Piqué ha anat un pas més enllà fitxant una estrella que encara està en actiu. 

Ronaldinho / Foto: Kings League
Ronaldinho abans de jugar la Kings League / Foto: Kings League

D'aquesta manera, el Brasil podrà comptar amb una edició que tindrà dues de les seves estrelles històriques com a presidents. A més, cal destacar que el país carioca té una gran tradició de futbol set i de futbol sala, portant el 'joga bonito' com a bandera. Per tots aquests motius, és fàcil preveure que aquesta edició serà una de les més espectaculars de totes, més encara si ens imaginem a Neymar participant com a jugador del seu equip, tal com han fet Agüero i Iker Casillas en la primera edició. 

¿Itàlia, Portugal, Argentina i Mèxic?

Gerard Piqué, durant tots els programes que ha celebrat la Kings League en aquests primers mesos de competició, ha anunciat que l'any 2024 hi haurà diverses edicions internacionals, que finalitzaran en una èpica final entre els guanyadors de tots els països. De moment, el Brasil és l'única edició confirmada fins el moment, però al llarg de les pròximes setmanes altres països s'uniran a la llista. Itàlia, Portugal, Argentina i Mèxic són els noms que més han sonat fins ara, però segur que s'afagiran altres sorpreses.