La vuitena jornada de la Kings League ha tingut un nom propi, el de Ronaldinho. L'exjugador brasiler del Barça, considerat com un dels millors futbolistes de la història, ha tornat a vestir-se de curt després de més de cinc anys des de la seva retirada per trepitjar la gespa del Cupra Arena defensant els interessos de Porcinos, l'equip presidit per Ibai Llanos, qui ha estat l'encarregat de que aquest esdeveniment històric sigui una realitat. 

🎟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les

👀 Classificació Kings League: resultats jornada 8

I com no podia ser de cap altre manera, l'expectació que s'ha generat al voltant d'aquest fitxatge ha estat impressionant. Poder tornar a veure en acció la màgia d'una llegenda com és Ronaldinho en una lliga que inclou tantes novetats i al·licients en el seu format com és la Kings League​ s'ha convertit, ràpidament, en un fenomen que ha traspassat fronteres i ha atret a tots els aficionats del futbol i del món de l'esport. 

La Kings League es vesteix de gala per rebre Ronaldinho

Així doncs, tot i que la en les primeres set jornades de Kings League ja hi ha hagut moltes novetats com la presència del Chicharito Hernández, l'aparició del Kun Agüero sota la disfressa d'El Joker, el partit d'Enigma 69 o el penal que va xutar Ibai Llanos a Iker Casillas, la de la jornada 8 ha superat totes les expectatives. Això sí, per veure Ronaldinho en joc hem hagut d'esperar fins a les 21:00 hores, quan en el darrer partit de la jornada el brasiler ha saltat al terreny de joc amb la samarreta rosa de Porcinos

Amb la seva carismàtica presència de sempre, el brasiler ha trepitjat la gespa de l'imponent Cupra Arena amb un objectiu clar: tornar a engrescar els espectadors amb el seu alegre futbol que l'ha caracteritzat durant els seus anys de futbolista. Però Ronalidnho només ha pogut exhibir el seu talent a comptagotes i no ha pogut ajudar el seu equip a sumar el triomf . Per la seva banda, la resposta de la Kings League ha estat a l'altura del moment. L'estadi i l'organització s'ha vestit de gala i ha reservat el gran moment de la jornada per al final, quan les audiències de la jornada s'han disparat fins als més de 2 milions d'espectadors. espectadors

Ronaldinho serà un dels presidents de la Kings League del Brasil

A més de tot l'espectacle que ha ofert Ronaldinho en el seu debut a la Kings League, Gerard Piqué ha informat que Ronaldinho serà un dels presidents de l'edició que se celebrarà al Brasil a partir de 2024. Des de fa setmanes l'excentral blaugrana va afirmar que la seva lliga s'expendria l'any vinent a nivell internacional en països com Itàlia, Portugal o Brasil. Doncs bé, ja coneixem qui serà el primer president de l'edició brasilera Una notícia que confirma la il·lusió que té Ronaldinho envers aquest projecte.