Neymar torna a la càrrega. Segons revela aquest dijous el diari El Mundo, el davanter del PSG ha interposat una nova demanda contra el Barça per impagaments d'una part del seu salari en abandonar Barcelona en direcció a París.

La mateixa informació apunta que el brasiler demana uns 3,5 milions d'euros al club blaugrana, al qual acusa d'haver actuat "amb absoluta mala fe" per haver decidit abandonar el Camp Nou i fitxar pel conjunt parisenc.

La denúncia de Neymar podria ser un obstacle definitiu perquè el brasiler tornés al Barça, quelcom que ja va estar a punt de succeir aquest estiu, quan el futbolista va traslladar als dirigents del PSG que la seva intenció era fitxar pel seu exequip.

De fet, en ple judici per la primera denúncia, en la qual el jugador reclamava 43,6 milions d'euros en concepte de la prima de renovació que no va cobrar al marxar a França, l'entorn de Neymar va proposar la retirada de la demanda contra el Barça si el club es comprometia a fitxar-lo. Neymar, però, va acabar quedant-se a París i, per tant, la guerra continua.