Les perles que surten de la Masia es van sumant. Pablo Gavi ha estat l'últim talent que s'ha establert de manera permanent al primer equip del Barça, però ben aviat en podrien arribar de nous. Tot i això, si hi han alguns noms molt clars que poden triomfar, també hi ha alguna operació que s'està complicant i que Joan Laporta haurà de solucionar.

El Barça ja negocia amb Lamine Yamal

En els últims dies ha aparegut Ángel Alarcón, davanter de l'equip juvenil que té presència en els entrenaments del primer equip blaugrana i que ja ha debutat de manera oficial. Però qui apunta encara més alt és un company seu de només 15 anys que va diverses categories per sobre del que li tocaria. Es tracta de Lamine Yamal, un extrem dret que és cridat a ser la gran estrella del futur del Barça.

El cas és que Lamine Yamal fa els 16 anys el proper mes de juliol, i aleshores el Barça li hauria de fer un contracte professional. Però tot i que sembla un jugador de gran futur al club blaugrana, es comença a témer que pugui marxar i que deixi de vestir la samarreta del Barça.

Lamine Yamal camiseta Barca juvenil / Foto: FC Barcelona
Lamine Yamal jugant amb el Barça / Foto: FC Barcelona

És per això que, sabent que Lamine Yamal comença a valorar ofertes per marxar del Barça, l'àrea esportiva culer està intensificant els contactes amb el seu agent, Iván de la Peña, tal com informa Mundo Deportivo. I és que el Barça no vol ni pot permetre's deixar escapar la gran perla de la Masia.

La màgia de Lamine Yamal

El Barça sap que Lamine Yamal és un futbolista diferent i capaç de marcar les diferències. Alguns el comparen amb Leo Messi. I Xavi Hernández ja l'ha cridat per anar a algun entrenament del primer equip, tot i que encara té 15 anys. És un futbolista prometedor i que podria fer el salt el primer equip la propera temporada, abans, fins i tot, que Gavi.

Cal recordar imatges de gols de Lamine Yamal que s'han fet virals. Gols espectaculars i jugades esplèndides. Té màgia, una gran qualitat, té gol i també capacitat d'associació i visió del joc.

Lamine Yamal és un futbolista diferent i que el Barça no pot deixar escapar. La Masia forma molts jugadors molt bons, però d'estrelles n'hi han molt poques. I quan en trobes una cal que no marxi i cal apostar perquè acabi triomfant al Camp Nou. Però com sempre passa en aquests casos, els desitjos del jugador i del seu entorn acabaran sent decisius.