El Barça vol portar-se a una altra de les joies que l'UD Las Palmas té a les seves files. Després de firmar Pedri González fa més de tres anys, quan començava a sorprendre tots per les seves actuacions al primer equip, Mateu Alemany ha tornat a marcar-se un objectiu a l'equip canari. Una cosa lògica, considerant l'èxit que han tingut amb l'internacional espanyol, que va passar de ser un desconegut a erigir-se en una peça clau per a Ronald Koeman en pocs mesos.

No només això, sinó que també es va convertir en un fix per a Luis Enrique en 'la Roja', i va ser elegit guanyador del Golden Boy i del Trofeu Kopa. En el dia d'avui, molts el consideren com el futbolista més important en el Camp Nou, per davant de Robert Lewandowski, i així s'està podent comprovar. Perquè l'absència del mitja punta de 20 anys està sent un mal de cap per a Xavi Hernández, que no troba ningú que pugui assumir el seu rol.

La quantitat que van pagar pel '8' va quedar justificada fa molt temps, i va ser una de les poques notícies positives que Josep María Bartomeu va deixar durant el temps que va estar en la presidència. Ara, Joan Laporta vol copiar la fórmula de l'èxit, i per això està en converses per firmar a una altra jove promesa que comença a atreure l'interès dels millors clubs del continent pel rendiment que està oferint a l'Estadi de Gran Canària.

Parlem d'Alberto Moleiro, un dels líders de la plantilla, i que ha ajudat que l'equip de la seva vida sigui el primer en la classificació de la sempre competitiva Lliga SmartBank. Ha ajudat amb vuit assistències, i té seguint els seus passos a entitats de la magnitud de Reial Madrid, Arsenal, Liverpool, Atlètic de Madrid, Betis, Vila-real o RB Leipzig. Però el Barça espera avançar-se a la resta, tal com va fer amb Pedri al seu dia, i firmar al crac de tan sols 19 anys.

Pretenen aprofitar les bones relacions que continuen tenint amb la directiva de Las Palmas, i no descarten incloure la cessió d'algun futbolista del filial perquè surti més barat.

El Barça, obligat a tancar la incorporació de Moleiro abans de juny

El motiu pel qual Laporta i Alemany estan afanyant-se tant per deixar tancada la incorporació de Moleiro al Barça abans que finalitzi la temporada és simple. Si finalment aconsegueixen l'ascens a La Liga Santander, la clàusula de rescissió de l'internacional espanyol sub 21 es duplicaria, passant de 30 a 60 'quilos'.

Desitgen evitar que això succeeixi.