Rafa Nadal segueix amb pas ferm i avança sense dificultats a la tercera ronda de l'Open d'Austràlia amb una victòria clara sobre Leonardo Mayer. Dues hores i 38 minuts per derrotar el tennista argentí en tres sets: 6-3, 6-4 i 7-6 (4).

També gran demostració d'estat físic del manacorí en aquest inici del primer Grand Slam de la temporada. Un impressionant Nadal, que ha anat creixent, ha passat per sobre de Mayer. Els dos primers sets amb relativa facilitat i esperant sempre les errades de l'argentí.

El número 52 de la llista ATP aquesta vegada no ha estat rival per a un Nadal pletòric. El manacorí ha acabat el partit amb un esplèndid tercer set. Al final s'ha vist la competitivitat de Mayer, que a punt ha estat d'arrencar-li un set a Nadal.

El tie break finalment ha donat la segona victòria de Nadal que dona el passi per a la tercera ronda de l'Open d'Austràlia. El proper rival del manacorí serà el bosnià Damir Dzumhur, número 30 de la classificació mundial, que ha guanyat l'australià John Millman.