Suècia ha derrotat Anglaterra en el partit pel tercer lloc del Mundial de França (1-2). Les nòrdiques han estat més sòlides a Niça, s'ha vist beneficiades pel VAR i acompanyaran en el quadre d'honor del torneig als Estats Units i Holanda.

El partit que, probablement, ni l'equip anglès ni el suec volien jugar, ha acabat sent igualat i amb gols. Suècia, subcampiona del món el 2003, ha igualat en aquesta edició el tercer lloc aconseguit el 1991 i el 2011. Ho ha assolit després dels gols de Kosovare Asllani i de Sofia Jakobsson en el seu comiat de França, deixant com a ineficaç el gol de Fran Kirby.

Les sueques han ofert un bon espectacle a Niça. Sense rastre del cansament acumulat per la semifinal que va acabar a la pròrroga contra els Països Baixos, Suècia ha començat forta. Asllani ha estrenat el marcador al minut 11 gràcies en part a un error de la defensa anglesa Alex Greenwood. I després d'un xut al pal al minut 15, Jakobsson ha marcat un gran gol al 22.

Aquest diumenge es decidirà campió entre els Estats Units i Holanda.

Era el 0-2, gairebé definitiu, i l'anglesa Fran Kirby ha deixat la remuntada a mitges. La davantera del Chelsea ha escurçat distàncies al minut 30, però el marcador no s'ha mogut més. El VAR ha anul·lat un gol d'Ellen White per mà abans del descans, que hauria estat el 2-2.