Història en estat pur. Els Estats Units es passegen en la primera jornada del Mundial de França amb una escandalosa golejada contra Tailàndia. Les jugadores dels EUA van fer ni més ni menys que tretze gols al conjunt asiàtic, cosa que suposa un nou rècord.

Alex Morgan, amb cinc gols, Lavell i Mewis, amb un doblet, Horan,  Rapinoe, Pugh i Lloyd amb un gol cadascuna, van ser protagonistes del 13-0. Les grans favorites a aixecar el Mundial femení va celebrar una victòria que es converteix en la més àmplia de la història dels Mundials. Fins ara la victòria més gran havia estat al 2007 quan Alemanya va derrotar per 11-0 a l'Argentina.

A més, Morgan ara comparteix el rècord de més gols en un sol partit en un Mundial amb la seva compatriota Michelle Akers, que també en va fer cinc al 1999 contra Xina Taipei.

Alex Morgan Estats Units Mundial Femení França EFE

Protagonistes en la primera ronda del Mundial, els Estats Units afronten les properes dues jornades amb tranquil·litat i pensant en ser primeres de grup. La dada del 13-0 és tan bestial, que en un inici de Mundial que s'ha qualificat que ha tingut pocs gols, en 90 minuts les estatunidenques han fet més gols que sumant-ne set altres partits que s'han disputat fins ara.