L'AS Roma busca la manera de reforçar la plantilla el mes de gener. José Mourinho no està satisfet amb els seus jugadors, i demana a la directiva que li porti noves cares. I s'havia fixat en diversos futbolistes del Reial Madrid, que havia temptejat, però sense èxit. Marco Asensio, Lucas Vázquez, Nacho Fernández... tots havien rebut una trucada del conjunt italià. Però cap d'ells no ha pensat a anar-se'n allà.

Des de l'Estadi Olímpic esperaven tenir més de sort amb Luka Jovic, en el qual també ha mostrat un ferm interès. No entra als plans de Carlo Ancelotti, i el seu rol és completament secundari, motiu pel qual Florentino Pérez no posarà cap impediment a la seva venda. Els 'giallorossi' eren molt optimistes, i estaven segurs que el convencerien, i aconseguirien aconseguir els seus serveis. L'oferta que planejaven era una cessió amb opció a compra.

Luka Jovic Alaves EuropaPress

Luka Jovic

Al Santiago Bernabéu estaven disposats a acceptar la proposta, per perdre de vista, definitivament, el serbi. L'any passat ja van aconseguir desfer-se d'ell mitjançant un préstec, però tampoc va tenir sort, a la seva segona etapa en l'Eintracht Frankfurt. Va tornar aquest estiu, i la falta d'ofertes va provocar que s'hagués de quedar a la plantilla. No obstant això, ha continuat col·leccionant fracassos i decepcions.

El seu nivell està molt allunyat del que va mostrar a la Bundesliga, i que va provocar que paguessin 60 milions d'euros per ell. El seu comportament tampoc no ha ajudat, i ha tingut seriosos problemes d'indisciplina. No només això, si no que també se li ha pogut veure amb sobrepès. Lògic, per tant, que vulguin trobar-li un comprador, i tractar de recuperar la inversió que van fer. Ancelotti tenia esperança en poder treure la millor versió de Jovic, però ja s'ha rendit.

I, en cas d'haver de donar descans a Karim Benzema, apostarà molt abans per Mariano Díaz, que ha complert sempre que ha saltat a la gespa. El problema és que l'ex del Benfica o de l'Estrella Roja no vol deixar el Madrid, i ha rebutjat la Roma.

Prefereix ser suplent abans que anar-se'n amb Mourinho

De manera sorprenent, l'ariet nascut el 1997 no té intenció de fer les maletes, novament, a meitat de temporada. Prefereix quedar-se on és, malgrat que no tingui minuts, i el seu lloc habitual sigui a la grada.

A la Roma no li prometien la titularitat, a causa de la presència de Tammy Abraham, però sí que podien oferir-li la possibilitat de tenir més minuts i regularitat. Una proposta que Jovic ha descartat, per a sorpresa de Mourinho, que haurà de buscar una alternativa.

El portuguès no ha sabut convèncer-lo.