Luka Modric no és tingui algun dubte sobre el seu futur, sinó que té molts dubtes. Cada vegada sembla més clar que aquesta podria ser la seva última temporada al Reial Madrid, tot i les intencions de renovació de Florentino Pérez.

El Reial Madrid vol renovar Modric

Ja fa unes setmanes que la premsa de Madrid  mig anunciava l'acord de Modric amb el club blanc per allargar el contracte una temporada més, però des d'aleshores que dia que passa, dia que es complica més la renovació. Tant Florentino Pérez com Carlo Ancelotti volen que el migcampista croat es quedi al Reial Madrid tot i tenir 36 anys. I aquest desig és correspost, però l'acord encara no ha arribat.

Luka Modric Real Madrid EuropaPress

Luka Modric jugant amb el Reial Madrid / EuropaPress

Modric vol renovar almenys per dues temporades, però l'oferta és de només un any. En cap cas es volen saltar la política de renovar temporada a temporada els jugadors majors de 30 anys. I és més evident en el cas del croat.

Però aquesta situació ja ha generat tensió al Reial Madrid. De coincidir que les dues parts volen la renovació, a tenir diferències en la durada del nou contracte. Una condició que per a Modric és de gran importància. Podria acabar com el cas de Sergio Ramos.

Kroos Modric calentamiento Real Madrid EuropaPress

Luka Modric escalfant / EuropaPress

Modric s'interessa per l'oferta del Manchester City

I aprofitant aquesta situació d'impàs en la renovació, fins a tres clubs anglesos s'han apropat a Modric. Només l'oferta del Newcastle United, el nou ric d'Europa, és la que ha estat rebutjada. L'opció més emotiva és tornar al Tottenham Hotspur. I la més realista a hores d'ara és la de fitxar pel Manchester City, tal com fa unes setmanes que s'apunta i ara afirma Superdeporte.

Pep Guardiola vol que Modric jugui per ell perquè encara li veu molt potencial. Almenys per les dues temporades que vol el croat. A més, l'oferta del club citizen és més que atractiva perquè posa sobre la taula els dos anys a Manchester i un extra per acabar la seva carrera esportiva a la franquícia que tenen als Estats Units, el New York City.

Pep Guardiola Manchester City Brighton EFE

Pep Guardiola durant un partit del Manchester City / EFE

La idea de Florentino Pérez, que no s'esperava aquesta proposta en ferm del City, és fer una nova oferta a Modric abans d'acabar l'any, ja que a partir del gener podrà negociar i tancar un acord amb el club que vulgui. El croat acaba contracte al final d'aquesta temporada i haurà de resoldre el seu futur en les properes setmanes. Arriben els dies clau.

 

Imatge principal: Luka Modric escalfant abans d'un partit del Reial Madrid / EuropaPress