Luka Modric té molts dubtes sobre el futur. El migcampista croat acaba contracte aquesta temporada i el Reial Madrid vol renovar-lo, però no de la manera que el jugador voldria. Tot i això, té ofertes que li arriben des d'Anglaterra més que interessants.

Luka Modric encara no renova amb el Reial Madrid

Florentino Pérez vol executar el pla dels majors de 30 anys. Sempre que un futbolista blanc passa a ser veterà, només es pot renovar d'any a any. Una mesura molt intel·ligent que ajuda a no provocar maldecaps com els que s'han generat al Barça.

Florentino Perez asamblea socios Real Madrid EFE

Florentino Pérez parlant durant l'assemblea del Reial Madrid / EFE

Això mateix va passar amb Sergio Ramos, que només se li va oferir un contracte per una temporada més, i finalment no van arribar a un acord. I significa que el mètode a seguir amb Modric serà el mateix. Fins ara el club blanc només ha fet ofertes de renovació a una temporada vista, cosa que, de moment, no encaixen a Modric. I tot i que en les últimes setmanes s'hagi dit des de Madrid que la renovació està encarrilada, la realitat és que passen els dies i que cada vegada es refreda més.

El croat segueix amb la idea de voler renovar per dues temporades, ja que creu que futbolísticament encara té molt a dir. I una mostra d'això és que segueix sent titular amb el club blanc tot i ja tenir 36 anys. Si no hi ha una oferta de renovació per dues temporades, sembla que no arribaran a cap acord i es buscarà un lloc lluny del Santiago Bernabéu.

Luka Modric Real Madrid EuropaPress

Luka Modric corrent / EuropaPress

Les propostes angleses a Luka Modric

Al mateix temps, però, Modric no perd el temps. Sabent que la negociació amb el Reial Madrid es complica, ja està valorant les ofertes que li arriben de fora. Sobretot, l'interès ve de la Premier League anglesa.

Un dels favorits és el Manchester City de Pep Guardiola, que li podria arribar a oferir un contracte per dues temporades més una opció d'acabar la seva carrera a la MLS jugant al New York City. Una proposta interessant a nivell esportiu que competeix amb la gran oferta a nivell econòmic, que és la del Newcastle United, el nou ric d'Europa.

Luka Modric Real Madrid entrenamiento Europa Press

Luka Modric escalfant amb el Reial Madrid / EuropaPress

Però el club que està agafant molts números en els últims dies és el Tottenham Hotspur, que és el seu exequip. Modric podria tornar a Londres per jugar sota les ordres d'Antonio Conte. L'última proposta i la més emotiva que té sobre la taula.

Al final, però, Modric vol tenir algun contracte la temporada vinent amb algun club gran i, sobretot, tenir minuts de futbol per poder arribar en forma al Mundial del Qatar 2022.

 

Imatge principal: Luka Modric jugant amb el Reial Madrid / EFE