Michael Jordan, protagonista en les últimes setmanes per la sèrie documental 'The Last Dance', ha fet públic un comunicat en el qual assegura estar "profundament entristit, realment adolorit i totalment enutjat" per la mort de George Floyd a mans de la policia de Minneapolis.

"Estic profundament entristit, realment adolorit i totalment enutjat. Veig i sento el dolor, la indignació i la frustració de tots. Estic amb aquells que estan cridant a l'arrelat racisme i violència cap a la gent de color a casa nostra. Ja n'hem tingut prou", afirma el sis vegades campió de l'NBA amb els Chicago Bulls.

"No tinc les respostes, però les nostres veus col·lectives mostren la força i la incapacitat de ser dividits per uns altres. Hem de escoltar-nos, mostrar compassió i empatia i mai donar l'esquena a la brutalitat sense sentit", afegeix. I fa una crida a les mobilitzacions pacífiques i la necessitat de "pressionar els nostres líders perquè canviïn les nostres lleis".

Jordan assegura que ara "el meu cor està amb la família de George Floyd i amb les incomptables altres vides que han estat brutalment i sense sentit tretes per actes de racisme i injustícia", conclou.