El documental The Last Dance, que està dedicat als últims anys de Michael Jordan als Chicago Bulls, va ser tot un èxit, però no va aparèixer una de les parts fonamentals de la vida del nord-americà.

El documental, un èxit

Juanita Vanoy va ser l'esposa de Jordan des del 1989 fins al 2006, i Yvette Prietto és la seva actual dona des del 2013, però cap d'elles dues apareix a The Last Dance.

Michael Jordan Chicago Bulls 23 @chicagobulls

Després d'algunes especulacions, ha estat el productor executiu del documental, Mike Tollin, qui ha explicat a ESPN el motiu pel qual no apareixen Vanoy i Prietto.

"Teníem una llista de verificació per al documental: joc, teoria de la conspiració sobre la jubilació, la mort del seu pare, la seva falta d'activisme i els seus companys d'equip", ha comentat Tollin.

"Crec que toquem totes les categories. Des del principi, ens vam preguntar: 'És aquest un drama laboral o domèstic?' Crèiem que era una història en un lloc de treball, i Jason Hehir (director de la sèrie) i jo vam compartir un desinterès general per les esposes i fills dels personatges principals", ha argumentat.

Michael Jordan fills hijos MJ @jheirjordan13

En tot moment es volia preservar la privacitat de Michael Jordan: "Michael és una de les persones més privades de les nostres vides. Està content que això hagi acabat. Vol seguir amb la seva vida programada regularment. El Michael mai ens va dir que no podíem parlar amb cap de les seves esposes. No crèiem necessari que la història avancés fins aquest extrem", ha afegit.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat