Leo Messi fa temps que es va adonar que la decisió de fitxar pel PSG va ser un terrible error. L'argentí no s'està adaptant a la pissarra de Mauricio Pochettino, que malgrat disposar d'una plantilla d'ensomni és incapaç de donar amb la tecla. Messi no està jugant malament, ja que és un superdotat, però està molt lluny del nivell que mostrava any rere any al Barça, a més d'estar travessant una sequera golejadora inaudita per a ell.

A més, entre problemes físics i el seu recent contagi en Covid-19, Messi s'està perdent molts partits, la qual cosa tampoc no ajuda la seva posada a punt. L'astre argentí està acostumat a jugar-ho tot, a la competició, i estar tant de temps aturat li ha tret l'espurna que el fa ser un futbolista únic.

Messi PSG EFE

Leo Messi no està firmant una temporada massa bona al PSG / EFE

Antonela no s'adapta a París i vol tornar a Castelldefels

I aquests no són els únics problemes de Messi, que a casa veu com la família no és feliç. Els fills no s'estan adaptant a la vida a París, però qui pitjor ho porta és Antonela Roccuzzo. El clima és pèssim, amb fred i molta pluja, mentre que l'idioma tampoc no està ajudant. Els Messi viuen a una gran casa, a una zona exclusiva d'una de les ciutats més boniques del món, però la vida allà no els està agradant.

Antonela desitjaria poder tornar a Castelldefels, on eren feliços, tornar a anar de compres per Barcelona i que els seus fills recuperessin el contacte amb els seus antics amics. És per això que la dona de Messi està pressionant l'argentí perquè faci tot el possible per tornar al Barça, i més després dels missatges que Messi està rebent de pesos pesants del vestidor.

Messi plorant comiat EFE

Leo Messi, plorant en el seu comiat del Barça / EFE

Xavi i Alves pressionen Messi perquè torni

I és que al Barça hi ha ara dues persones que no hi eren quan se'n va anar Messi. Una és Xavi Hernández, que estaria encantat de tenir l'argentí a la plantilla. L'entrenador sap que Messi l'ajudaria a l'adaptació dels joves talents, que a més l'admiren profundament. L'altra persona és Dani Alves, gran amic de Leo Messi, i que no està dubtant a pressionar-lo perquè torni a jugar al seu costat.

El gran problema, més que els diners, ja que Messi tornaria acceptant una important rebaixa salarial, és l'orgull de Jorge Messi, que va trencar tota relació amb Joan Laporta en sentir-se traït. El pare i representant de Messi no es va creure l'explicació de la massa salarial i no vol ni sentir a parlar de tornar a reunir-se amb el Barça. Els Messi, doncs, hauran de seguir a París, els agradi o no.

 

Imatge principal: Antonela Roccuzzo, dona de Leo Messi, en un partit del PSG / GTRES