Al futbol hi ha molts personatges i algunes figures que es pensen que són intocables. I dos dels jugadors amb més nom en l'última dècada s'han trobat al Paris Saint-Germain. Aquest passat estiu el PSG va fitxar Leo Messi del Barça i Sergio Ramos del Reial Madrid, però aquesta unió no ha estat com s'esperava.

El vestidor del PSG està dividit

Els dos capitans dels dos grans clubs espanyols s'han convertit en els protagonistes dels últims mesos a França i també a Europa. El millor jugador del món, Messi, al costat del seu amic Neymar Jr i de Kylian Mbappé. Però és que a més, un dels millors defenses de tots els temps en un equip ple d'estrelles i creat per guanyar-ho tot.

neymar mbappe messi entreno psg @psg inside

Entrenament del PSG amb Neymar Jr, Kylian Mbappé i Leo Messi / PSG

Tot i això, era complicat sobre el paper que l'argentí i l'andalús es portessin bé a París. Aparentment es van mostrar molt propers davant de les càmeres, compartint converses i semblant que forjaven una nova amistat. Però la realitat és ben diferent i cap dels dos perdona tot el que va passar quan eren rivals.

La relació entre Messi i Sergio Ramos és nul·la, cosa que incentiva més la divisió dins del vestidor del PSG. Precisament, els clans són els que lideren aquesta separació entre jugadors que fa que no hi hagi una sola pinya. Cadascú mira pels seus propis interessos.

sergio ramos guino psg calentamiento europa press

Sergio Ramos escalfant abans d'un partit del PSG / EuropaPress

Els insults de Messi a Sergio Ramos

I una de les novetats en aquest sentit és la confirmació de l'exporter del Reial Madrid Jerzy Dudek de la mala relació que hi ha entre els dos futbolistes del PSG. Ja retirat, l'exporter polonès ha explicat en la seva autobiografia com va ser la tensió viscuda en els Clàssics entre el Barça de Pep Guardiola i el Reial Madrid de José Mourinho. Precisament, Messi i Sergio Ramos eren dos dels líders d'aquells equips.

Sobre Messi confirma que "va ser molt enganyós i provocador, igual que ho eren el Barça i Pep Guardiola. Vaig veure Messi dir coses tan grolleres a Pepe i Ramos que no et pots imaginar d'una persona tan tranquil·la i aparentment agradable". Uns insults que encara recorden des de Madrid i també Sergio Ramos, qui no perdona Messi, cosa que provoca aquesta guerra interna al PSG.

messi sergio ramos enfadats GTRES

Leo Messi i Sergio Ramos enfadats durant un Clàssic / GTRES

Dudek també ha anat més enllà i ha parlat de Cristiano Ronaldo i Raúl González. Del portuguès poc nou que no coneguéssim: "És egocèntric, increïblement competitiu i un guanyador". I del davanter espanyol que "és arrogant", però també "un tipus normal".

 

Imatge principal: Leo Messi i Sergio Ramos durant la seva presentació amb el PSG davant de l'afició / EFE