Leo Messi continua estudiant les seves opcions de futur, i com és lògic, la idea de tornar al Barça ronda per la seva ment. Encara que el més senzill per a ell seria renovar el contracte que l'uneix amb el Paris Saint-Germain, no sembla estar disposat a acceptar l'oferta que li presenta Nasser Al-Khelaïfi. Està molt descontent amb el projecte que hi ha, després de quedar eliminat durant dos anys consecutius en vuitens de final de la Champions League.

A això cal afegir que no s'assegui l'estrella de l'equip, després que Kylian Mbappé li avancés en l'escala salarial, i hagi passat a ser la referència ofensiva. I per últim, però no menys important, ni ell ni la seva família no s'han acabat de trobar còmodes amb la vida que porten a la capital de França. Per aquest motiu pensen molt seriosament en marxar a un altre país, i no poden ocultar que troben molt a faltar Espanya.

Això dona moltes possibilitats a Joan Laporta i a Mateu Alemany, i és un incentiu per intentar aconseguir la tornada a casa del fill pròdig. Però per a això haurien de fer un important esforç a nivell econòmic, per poder pagar tot el que demanaria. De moment, li han fet una proposta que consistiria a cobrar el salari mínim durant dos anys, uns 200 mil euros, però a canvi quedar-se amb tot el que generaria el partit d'homenatge a la seva figura, que arribaria als 100 milions d'euros.

Tanmateix, Messi no es donaria per satisfet únicament amb això. I per tornar al Camp Nou també posa una condició innegociable, que és la continuïtat d'un dels seus millors amics, Jordi Alba. No ha perdut detall de tot el que ha passat amb el '18' en els últims mesos, que van estar a punt de marxar a l'anterior mercat estival, després que acceptessin una oferta de cessió de l'Inter de Milà. I novament es parlava de la seva sortida aquest estiu.

Perquè necessiten deslliurar-se de la fitxa tan elevada que percep, i Xavi Hernández hauria aprovat aquesta fuga, traint el seu antic company, que ja no és titular després de la irrupció al primer equip d'Alejandro Balde.

Messi només tornaria si Alba es queda

Messi s'ha plantat, i ha comunicat el Barça que tan sols es plantejaria tornar si Alba es queda. És dels pocs amics que va deixar al vestidor, i ambdós han mantingut el contacte. De fet, se'ls ha pogut veure sopant junts recentment en més d'una ocasió, en companyia de Sergio Busquets.

Si Laporta acaba desfent-se de l'ex del València, haurà de renunciar al moment al fitxatge de Leo.