L'expedició blaugrana de l'Inter Miami va seguir de molt a prop el París Saint-Germain-Barça corresponent a l'anada dels quarts de final de la Champions League. Els 4 representants, Leo Messi, Sergio Busquets, Luis Suárez i Jordi Alba, no es van voler perdre el retorn del Barça a les fases decisives de la Champions League, un partit gaire important per determinar si l'equip blaugrana està preparat per tornar a l'elit europea.

🔴 Barça - PSG, DIRECTE | Segueix el minut a minut del partit de la Champions League

I el més content per la victòria blaugrana va ser Leo Messi, que va viure un autèntic calvari a París, veient com els seguidors i l'entorn l'acusaven de tots els mals del club. L'astre va ser vilipendiat després de l'eliminació de la Champions contra el Bayern de Munic, al que es va afegir que molts seguidors no acceptessin que fos Messi el líder de l'Argentina que li va guanyar el Mundial de Qatar a França.

llegeixo messi psg
Leo Messi, en un partit del París Saint-Germain / Foto: EFE

Messi celebra la victòria del Barça contra el PSG

És per això que Leo Messi, tal com ja transcendit a l'Argentina, no va dubtar a felicitar personalment alguns dels seus excompanys, per fer-los saber que segueix de prop l'actualitat del Barça. De fet, es dona el cas que l'últim partit de la Champions que l'argentí va disputar amb el Barça va ser en el Parc dels Prínceps, un enfrontament en el qual va marcar un golàs per l'escaire, encara que també va fallar un penal amb què el Barça es podria haver ficat de nou en l'eliminatòria.

Jordi Alba, Sergio Buquets i Luis Suárez també van gaudir de la victòria del Barça, que va firmar un partit esplèndid en un escenari que apuntava a dura derrota, i més després que el PSG aconseguís remuntar el 0-1 de la primera part en 5 minuts bojos. El Barça va aconseguir ressorgir i li va donar de nou la volta al marcador, per portar-se al partit de tornada un esperançador 2-3 que li permet somiar amb la classificació per a les semifinals de la màxima competició continental.

Luis Suárez Leo Messi Inter Miami
Luis Suárez i Leo Messi, celebrant un gol amb l'Inter Miami / Foto: EFE

L'homenatge a Leo Messi avança

Mentrestant, el Barça continua valorant la manera d'homenatjar com es mereix Leo Messi, el millor jugador de la història del club. L'objectiu prioritari de Joan Laporta és dur a terme un esdeveniment digne de Leo Messi, de tot el que l'argentí li ha donat al club, a més d'aconseguir llimar les asprors sorgides per la sortida forçada del jugador del Camp Nou.

La idea és esperar que les obres del nou Camp Nou avancin, que Leo Messi sigui homenatjat a l'estadi en el qual tantes alegries va donar, al que s'afegiria un partit emotiu, unint el Barça a la selecció de l'Argentina. Alguns rumors apunten que el Barça podria estar planejant l'encàrrec d'una estàtua de Messi, per unir-la a les de Cruyff i Kubala a l'exterior de l'estadi. Tot s'acordarà abans amb Leo Messi, ja que Laporta no pararà fins a aconseguir el perdó del jugador, una llegenda del Barça per a l'eternitat.