No ha fet falta massa temps per comprovar que el divorci entre el Barça i Leo Messi ha afectat a parts iguals els dos components de la parella. L'equip blaugrana és el més vulgar que es recorda en moltíssims anys, mentre que l'argentí està patint moltíssim per adaptar-se al PSG, com recentment va confirmar Thierry Henry. "Messi està aïllat i no toca massa pilota", va afirmar el francès a Prime Video.

L'astre argentí, és clar, intenta mantenir la calma i continua treballant per agafar les regnes de l'equip, però ja li ha comentat al seu entorn més proper que es penedeix de no haver pogut arribar a un acord amb el Barça, d'haver indagat alguna fórmula que hagués permès la seva inscripció a la Lliga, malgrat tenir la impressió que al final el club blaugrana va aprofitar per treure-se'l de sobre.

Leo Messi PSG EFE

Messi no està tenint un inici fàcil al PSG / EFE

La família Messi enyora Barcelona

El principal problema de Messi, més enllà de les seves dificultats per adaptar-se al PSG, on ha deixat de tenir un equip jugant amb ell com a epicentre, és la seva família. Després d'un idil·li inicial amb París, Antonella i els fills del jugador ja enyoren Barcelona, el clima, l'ambient familiar que havien aconseguit a la zona residencial de Castelldefels, les rutines adquirides.

A la família Messi, a més, existeixen certs temors per la seva seguretat. A París fa temps que els jugadors del PSG són víctimes de robatoris a les seves cases, i la tranquil·litat ha empitjorat després de transcendir l'ensurt que s'ha emportat Ander Herrera, que va ser atacat i robat per un transvestit en aturar-se a un semàfor. L'atracador, a més, el va obligar que el portés a una direcció concreta.

antonella messi FCB

La família Messi enyora la seva vida a Barcelona / FCB

Crítiques a França

D'altra banda, Leo Messi ha de veure com un dia rere un altre els mitjans de comunicació francesos posen en dubte el seu rendiment. L'últim ha estat L'Equipe, unes informacions que el 30 del PSG només havia vist en els mitjans argentins, i mai amb tanta mala bava. La situació xoca amb la viscuda a Barcelona, on Messi era idolatrat, pel seu brutal rendiment, la qual cosa només li reportava algunes crítiques provinents de Madrid, més per enveja que per ser veritat, mentre que la premsa catalana el defensava sense fissures.

Messi, però, sap que és impossible poder tornar al Barça. La relació amb Joan Laporta s'ha refredat moltíssim i el PSG no permetria un moviment que el deixaria en ridícul després de presumir del fitxatge del millor futbolista de la història.

 

Imatge principal: Leo Messi, plorant desconsoladament en el seu comiat com a jugador del Barça / EFE