Leo Messi no està exhibint la seva millor versió en la Copa Amèrica. Aquest divendres, Argentina va superar per 0-2 Veneçuela i ja és a semifinals del torneig, però el crac del Barça es va sincerar, es va mostrar autoexigent i va ser molt crític en certs aspectes de la competició.

"La pilota sembla un conill"

Messi reconeix que "no està sent la meva millor Copa Amèrica" i tot i que no ho va voler posar com a excusa, va assegurar que li "està costant jugar per l'estat dels camps, són una vergonya". "Sempre es necessita un temps més, no es pot conduir, la pilota sembla un conill", ha lamentat.

Messi Argentina Venecuela Copa America EFE

"És una pena que en un torneig com aquest estigui tan malament, però ens hem d'adaptar. Es fa molt difícil jugar, hi ha molt pocs espais, es junta molta gent en el mig, però és el que hi ha", ha comentat el '10'.

L'albiceleste no brilla, però va avançant de rondes. Messi ha afirmat que "s'ha donat un pas més com equip" i que li ha agradat com han estat defensivament. "Quan ens han sortit a buscar en el segon temps, tots hem estat molt junts i compactes, la veritat és que s'ha lluitat molt", ha valorat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Ara el rival que espera és el Brasil, un dels grans favorits per aixecar la Copa Amèrica. "No sé si hi ha un favorit en un Brasil-Argentina, més que res per la paritat que hi ha en el torneig. Sí que és cert que són els locals, que venen amb un projecte, una idea", ha sentenciat.