El passat mes de juliol es va impulsar la plataforma 'Més que una moció', una associació entre socis del Barça i grups per intentar canviar la cara d'un club immers en una crisi profunda. La intenció era fer fora la direcció, presidida per Josep Maria Bartomeu. I amb l'objectiu complert, ara tanquen una etapa.

Final d'etapa

La plataforma anuncia que, dotze setmanes més tard del final de la recollida de signatures i de la dimissió de Bartomeu i de la seva junta directiva, ha arribat el moment de tancar una etapa. "A finals d'octubre, sense sotmetre's al procés democràtic del vot de censura, el nostre desig i objectiu inicial es va completar, encara que no de la manera que haguéssim volgut", asseguren.

'Més que una moció' afirma que "no és un punt i final" i que "seguirem vetllant pel bon funcionament del Club i per mantenir les essències que ens han fet grans". Això sí, afirmen que amb l'actual rumb del club, sense Bartomeu i amb la Comissió Gestora havent anunciat les properes eleccions a la presidència del Barça, han acabat una etapa. I recorden que "continuarem lluitant, si cal de manera coordinada, per un Barça millor i més participatiu".

Menystenint el moviment

A tot això, també afegeixen que la junta del Barça de Bartomeu "va intentar menystenir el moviment", però al final no hi va haver cap dubte de la opinió dels socis. Més de 20.000 firmes per forçar el referèndum d'una moció de censura que finalment no es va acabar fent.

'Més que una moció', impulsada per part d'El Cor Blaugrana, ha acabat donant les gràcies als grups CompromissarisFCB, Dignitat Blaugrana, El Senyor Ramon, La Resistencia del Palau, Manifest Blaugrana, Noies Twitter Barça i Seguiment FCB, i a les precandidatures de Jordi Farré, Lluís Fernàndez Alà i Víctor Font per fer possible aquest moviment.

 

Imatge principal: Josep Maria Bartomeu fent el seu últim discurs com a president del Barça / FC Barcelona