El Barça té jugadors boníssims, que són grans estrelles, però també té futbolistes amb molta qualitat i capaços de resoldre els problemes. Xavi Hernández sap com és la seva plantilla i des del club blaugrana ja han arribat a rectificar. Mateu Alemany, el director de futbol del Barça, té nous plans sobre la taula.

Sergi Roberto aprofita l'oportunitat

El Barça va superar el Cadis en un partit no gaire brillant, però sí molt efectiu. I hi van haver diverses reivindicacions sobre la gespa. Una d'elles va ser la de Ferran Torres, però la més destacada va ser la de Sergi Roberto. Present a tot arreu i fent un gol decisiu.

Sergi Roberto Barça Cádiz / Foto: Europa Press
Sergi Roberto jugant contra el Cadis / Foto: Europa Press

El jugador culer acaba contracte al final d'aquesta temporada i encara no ha firmat la renovació. Tot i això, s'espera que ho faci properament. I des del Barça hi hagut diversitat d'opinions. Per part del club blaugrana, algunes reticències a voler-lo conservar, però des del cos tècnic sempre ho han tingut molt clar.

I contra el Cadis va ser titular en la posició d'interior, on va fer un autèntic recital. Sempre a lloc, entenent el joc del Barça a la perfecció i sempre fent les passades i els moviments indicats. El premi va arribar en forma de gol poc abans del descans. Era el que obria la llauna del partit i el més complicat de fer. Però Sergi Roberto va saber aparèixer en el moment clau.

Sergi Roberto gol Barça
Sergi Roberto després de marcar contra el Cadis / Foto: Europa Press

Xavi Hernández elogia Sergi Roberto

I és que des de dins del vestidor culer li tenen molta confiança. Capità contra el Cadis, Xavi Hernández es va desfer en elogis cap a ell en acabar el partit: "Sempre rendeix, sempre té una bona nota, actitud espectacular, és un capità molt gran, altruista, que té molta empatia, que és del Barça... és molt injusta la crítica". I sí, va fer especial èmfasi a les crítiques que rep i que no mereix: "De Sergi Roberto diria que és de les crítiques més injustes de les que he vist a la meva carrera".

I Xavi ha seguit amb el seu discurs molt a favor de Sergi Roberto: "És un jugador que sempre m'ha rendit". I ha apuntat quin és el proper pas que hauria de fer el Barça: "És clar que vull que renovi. Ell està content i feliç i per mi és una garantia".

Xavi Hernández Sergi Roberto entrenamiento FC Barcelona
Xavi Hernández i Sergi Roberto abraçant-se / Foto: FC Barcelona

Així doncs, Xavi Hernández té clar que Sergi Roberto hauria de seguir sent jugador del Barça. Pot jugar al lateral dret, com a interior, com a migcentre i, fins i tot, com a extrem. És un futbolista molt polivalent i que sempre demostra que treballarà per a l'equip sigui quina sigui la seva missió.