Vestits de negre, de gala i amb molta elegància, els pilots de MotoGP han visitat el Papa Francesc al Vaticà. Jornada diferent per als pilots coincidint amb la setmana del Gran Premi de San Marino al circuit de Misano.

Paolo Simoncelli (pare del desaparegut Marco Simoncelli), Danilo Petrucci, Dani Pedrosa, Marc Márquez, Jack Miller i Andrea Iannone han estat els escollits per visitar el Pontífex, però el gran protagonista ha estat Márquez. El pilot català, vigent campió del Món i gran aspirant a repetir el títol, ha visitat el Vaticà deixant ben clar on era. I amb el seu company d'equip al Repsol Honda, Dani Pedrosa.

Un dia diferent, però amb una situació especial. Mentre el Papa feia la seva ronda de salutacions, s'ha trobat amb Márquez i ha rebut un inesperat regal. El pilot català li ha donat el seu casc, amb un aura ple de risc i d'aquells que en cada cursa pateixen. La fe de Márquez també està en aquest casc.

També ha estat moment per demostrar a través de les xarxes socials la seva presència al Vaticà. Una visita que ha aprofitat per intercanviar també un parell de frases amb el Papa, i en què el Pontífex li ha dit que ha de viure l'esport i la seva vida amb passió.

Marc Márquez Vaticà @marcmarquez93

@marcmarquez93

Vestint molt bé, fent-se fotografies davant de l'edifici, i també gaudint de l'experiència. Precisament Dani Pedrosa també ha aprofitat la visita al Papa perquè li beneís el seu casc perquè acabi bé la temporada a MotoGP, que serà la seva última.

Marc Márquez Vaticà @marcmarquez93

@marcmarquez93

En acabar la rebuda oficial, la delegació de MotoGP ha abandonat la sala de reunió i ha girat cua cap al circuit de Misano. Ara toca posar-se el mono de competició i toca rodar sobre l'asfalt.