El futur de Marco Asensio no està gens clar. El futbolista mallorquí del Reial Madrid sap que aquest proper estiu és el moment de canviar d'aires i de buscar nous reptes lluny del Santiago Bernabéu. I els candidats van sumant-se i es van conservant en una subhasta que sembla que s'ajornarà uns mesos més.

Asensio no té protagonisme

Marco Asensio no sembla tenir el lloc garantit ni aquesta temporada ni la vinent. El jugador mallorquí ha passat moments de tot en els últims anys, però les lesions han frenat la seva progressió. Ara està tenint un rol de suplent i no sembla que hagi de canviar. Asensio ha jugat minuts contra els equips menys importants i no ha estat present en duels d'alçada.

Real Madrid Asensio EFE

Marco Asensio celebrant un gol amb el Reial Madrid / EFE

Aquest passat cap de setmana contra el Getafe només va jugar 7 minuts. I contra el Chelsea va veure tot el partit des de la distància. És una realitat que Carlo Ancelotti no compta amb ell i que ha passat a perdre protagonisme abans de l'esperat.

I si en el present curs futbolístic ja no és important, després dels molts fitxatges que s'esperen de cara a la temporada vinent, amb noms que sonen com Kylian Mbappé o Erling Haaland, el seu paper passarà a ser residual. I per aquest motiu tant el club com ell tenen clar, afegint que acaba contracte al final de la temporada vinent, que el moment de marxar és el proper estiu.

Marco Asensio calentamiento Real Madrid EuropaPress

Marco Asensio escalfant abans d'un partit del Reial Madrid / EuropaPress

Les quatre opcions d'Asensio

I sobre la taula d'Asensio cada vegada hi ha més opcions. Cadascuna amb diferents condicions i diferents objectius. Però tots ells són grans clubs que aspiren a guanyar títols en les grans lligues europees. En els últims dies ha sonat amb força el Milan, però també segueixen presents l'Arsenal i el Tottenham. Tot i això, qui sembla que podria fer un pas de gegant per intentar endur-se Asensio és el Sevilla.

El club andalús ha fet una oferta estratosfèrica pel jugador mallorquí. El seu gran valedor és Julen Lopetegui, qui ja va coincidir amb ell durant uns mesos quan era entrenador del Reial Madrid i quan era seleccionador espanyol.

Marco Asensio Real Madrid EFE

Marco Asensio assenyalant / EFE

La intenció és fitxar Asensio per donar un punt més de qualitat a un Sevilla que el posicionaria com un dels jugadors millors pagats. A més, el més positiu és que Asensio valora el fet de continuar jugant a Espanya, encara que viure a Londres o a Milà és una temptació. De moment, no hi ha decisió presa i s'espera que arribi a l'estiu, ja amb la temporada acabada.

 

Imatge principal: Marco Asensio després de fallar una ocasió / EFE