Malgrat l'imponent 1-3 que el Reial Madrid va aconseguir dimecres passat contra el Chelsea, al club blanc ningú no se'n refia dels blues, que aquest dimarts aterraran al Santiago Bernabéu per totes, en no tenir res a perdre. I per aquest motiu, Carlo Ancelotti ha decidit introduir canvis en l'alineació per al partit contra el Getafe i ha donat descans als laterals i als interiors. Carvajal, Mendy, Modric i Kroos s'han quedat fora de l'11, en benefici de Lucas Vázquez, Marcelo, Camavinga i Fede Valverde. També ha estat titular Rodrygo, en detriment de Marco Asensio, que per segon partit consecutiu ha estat suplent.

Els canvis i la proximitat del partit contra el Chelsea han provocat que el Reial Madrid no hagi firmat un gran encontre, però tot i així ha aconseguit l'objectiu, sumar tres punts més en les seves aspiracions de no patir per guanyar la Lliga i que no hi hagués baixes per al partit de la Champions. L'única nota negativa per als blancs, de fet, ha estat la groga que ha vist Casemiro, ja que el brasiler es perdrà el partit de Lliga contra el Sevilla, un dels més complicats que li queda a l'equip de Carlo Ancelotti.

Casemiro Reial Madrid Getafe EFE

Casemiro ha obert el marcador en el partit contra el Getafe / EFE

Casemiro obre el mur del Getafe

El Reial Madrid ha sortit molt fort, a la recerca d'un gol ràpid que li permetés encarrilar la victòria. Al minut 4, Benzema ha marcat l'1-0, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. I després ho han intentat amb trets llunyans Marcelo (8) i Fede Valverde (18). A poc a poc, tanmateix, el Getafe ha aconseguit aturar el flux de joc del Reial Madrid, que ha començat a tenir problemes per entrellaçar jugades ofensives. El partit s'ha anat endormiscant, sense que passar res, justament el que estava buscant Quique Sánchez Flores.

Sense opcions per generar ocasions en jugades elaborades, el gol només podia arribar a pilota aturada o en alguna genialitat, i així ha estat. Vinícius ha agafat la pilota a la banda esquerra i des del vèrtex de l'àrea s'ha inventat un centre amb l'exterior del peu. Benzema no ha arribat a la pilota, que sí Casemiro, que ha marcat l'1-0 tirant-se en planxa (38). El migcampista, però, ha empetitit en part el seu gol poc després, quan ha vist una groga absurda per protestar que li deixarà anés del Sevilla-Madrid de la pròxima jornada.

Beli Benzema Reial Madrid EFE

Moment en què Bale salta al terreny de joc / EFE

Bale torna al Bernabéu gairebé 2 anys després

Després del descans, i malgrat que Sánchez Flores ha introduït canvis ofensius, s'ha mantingut la tònica de la primera part. El Getafe, ben posicionat enrere, però sense ser capaç de generar perill, mentre que el Madrid buscava el gol, encara que sense tornar-se boig. Al minut 57, Marcelo ha disparat al lateral de la xarxa i poc després ho ha intentat Valverde, amb un gran tret que no ha entrat per poc (64). El 2-0 era qüestió de temps i finalment ha arribat en una jugada per la banda dreta que Lucas Vázquez ha finalitzat amb un tret creuat (68).

Amb 2-0 i davant d'un Getafe inofensiu, Ancelotti ha decidit donar més descans, pensant en el Chelsea. La gran novetat ha estat l'entrada al terreny de joc de Gareth Bale, que feia pràcticament 2 anys que no trepitjava la gespa del Santiago Bernabéu. El gal·lès ha estat rebut amb una sonora xiulada. Encara quedava temps al davant, però el partit estava sentenciat. Dimarts, el Chelsea.

Imatge principal: Casemiro ha marcat l'1-0 contra el Getafe després d'un gran centre de Vinícius / EFE