Karim Benzema ha decidit a favor del Reial Madrid el partit d'anada dels quarts de final de la Champions contra el Chelsea amb un hat-trick (1-3) i els blues aniran a Madrid molt tocats tot i el gol de Havertz.

Benzema, decisiu a base de cops de cap

Tot i que el partit ha començat amb el control de la possessió del Chelsea, qui donava més sensació de perill era el Reial Madrid. La primera ocasió era dels londinencs, amb un Havertz que avisava ben aviat, però els primers que han estat a punt de celebrar un gol han estat els madrilenys.

Benzema Real Madrid Chelsea Europa Press

Karim Benzema és, sense cap mena de dubte, el nom propi del partit / EFE

Ancelotti li ha donat tota la responsabilitat ofensiva a Benzema i Vinícius, i aquests, amb l'ajuda de Fede Valverde han cuinat un gran contracop on només el travesser ha impedit el gol del brasiler al minut 10. No obstant, això ha servit d'avís al que vindria després, que no és res més que la demostració, un dia més, que Benzema és un dels millors jugadors del món.

El francès, primer després d'una centrada de Vinícius, i després aprofitant una pilota de Modric, superava en sengles ocasions un Mendy que tot i esforçar-s'hi ha hagut de recollir la pilota del fons de la xarxa al minut 21 i al 24. Dos cops de cap magistrals de Benzema que deixaven un 0-2 que ha deixat tocat de mort al Chelsea, que l'hauria pogut deixar gairebé fora de l'eliminatòria si Carvajal hagués marcat el tercer passada la mitja hora.

Havertza marca i Mendy fa un Donnarumma

Però els campions d'Europa han reaccionat i primer ha avisat Thiago Silva de cap, i al minut següent, de la mateixa manera, Havertz superava un Courtois no massa afortunat per enviar el partit al descans amb l'1-2. Tuchel ha volgut capgirar el partit amb un doble canvi a la mitja part, però qui ha semblat un altre és Édouard Mendy

Chelsea Real Madrid EFE

Havertz ha marcat l'1-2 abans del descans / EFE

En el primer minut, el porter senegalès ha emulat el Karius de fa uns anys, o el Donnarumma de fa un mes per regalar-li la pilota a Benzema, que sense porter, ha segellat el seu hat-trick i ha tornat a deixar en estat crític els blues. A més, l'error ha semblat encara més greu quan el seu homòleg al Madrid, Courtois, ha tret una mà salvadora pocs minuts després per evitar un golàs d'Azpilicueta.

El Madrid, en Champions, té una aura que ja només amb això atemoreix els rivals, però aquest regal ha deixat el Chelsea com un flam, i li ha costat uns minuts tornar a recuperar l'enteresa, coincidint amb l'entrada al partit de Lukaku. La presència del belga dins l'àrea ja és una amenaça, i ho hauria pogut traduir en gols en dos cops de cap, el segon molt clar, però incomprensiblement ha fallat en les dues ocasions.

KARIM BENZEMA VINCIUS CHELSEA MADRID EFE

Benzema i Vinícius celebrant un gol / EFE

Amb vint minuts per davant, els atacs del Chelsea eren constants, i el Reial Madrid es limitava a treure aigua del vaixell com podia, i ho ha aconseguit. El Chelsea, resignat, ho ha intentat en els últims minuts amb més voluntat que idees i el partit ha acabat morint i certificant una nova transformació del Madrid a la màxima competició europea.

I amb el mateix heroi, Benzema, que després de fer-li tres gols al PSG, ha repetit a Londres. En sis dies, el desenllaç d'una eliminatòria que va tenyint-se de blanc.

Imatge principal: Karim Benzema celebra un dels seus gols / EFE