Passen els dies i segueixen els problemes al Reial Madrid. No hi ha manera que el futur d'algun futbolista no estigui en dubte. I ara apareix la incògnita de Marco Asensio, que cada vegada es veu més lluny del Santiago Bernabéu.

Asensio no veu futur al Reial Madrid

El futur del futbolista mallorquí té un rumb difús i una direcció que va canviant segons bufa el vent. Asensio porta temps avisant que la seva situació al Reial Madrid no és la desitjada, i ara veu clar que sortir de la casa blanca és la millor opció per a ell.

Marco Asensio Real Madrid Europa Press

Marco Asensio celebrant un gol amb el Reial Madrid / EuropaPress

La irrupció definitiva de Vinícius Júnior, les espurnes de qualitat de Rodrygo Goes i els somnis de futur amb Kylian Mbappé deixen Asensio en la corda fluixa. I també sense un lloc de titular. Això provoca que, tot i que és un dels jugadors que habitualment juga sota les ordres de Carlo Ancelotti, cada vegada tindrà menys oportunitats.

Les lesions han estat la gran creu de la seva carrera al Santiago Bernabéu. I això li ha fet perdre el tren que l'hagués convertit en una de les estrelles del Reial Madrid. Tal és el convenciment d'Asensio que fins i tot, podria abandonar el club blanc el proper mes de gener.

Asensio Isco Jovic banquillo Real Madrid EuropaPress

Marco Asensio assegut a la banqueta durant un partit del Reial Madrid / EuropaPress

Sortida al gener o a l'estiu

Asensio, de 25 anys i que acaba contracte al final de la temporada vinent, té un valor de mercat de 35 milions d'euros. Ara mateix està molt lluny dels 90 que valia fa tres anys. Però la seva pèrdua de protagonisme el deixa en un punt molt allunyat de seguir vestint de blanc. Tot i ser titular en l'últim partit, Asensio comença a estudiar les ofertes que té sobre la taula.

Hi ha la possibilitat que marxi el proper mes de gener, però no acceptarà cap oferta de manera immediata si veu que a l'estiu vinent en vindran més, amb millors propostes esportives i millors condicions econòmiques.

Una decisió que s'ha convertit en inesperada per a Florentino Pérez, ja que ell va ser el principal impulsor del fitxatge del mallorquí al 2015. Però també entén que la seva irregularitat en els onzes d'Ancelotti i que amb l'arribada de Mbappé acabi relegat eternament a la banqueta, es pugui plantejar que la sortida acabi sent la millor opció per a Asensio.

Florentino Perez EuropaPress

Florentino Pérez caminant / EuropaPress

Aquest adeu d'Asensio, però, tot i el mal que li pugui fer a Florentino Pérez, també és una ajuda en la idea de renovar la plantilla i de començar un nou projecte esportiu amb Mbappé com a líder.

 

Imatge principal: Florentino Pérez durant un acte del Reial Madrid / EuropaPress