Aquesta temporada està sent sense cap mena de dubte la de Vinícius Júnior. L'extrem brasiler del Reial Madrid per fi ha explotat i ja comença a meravellar a base de gols i filigranes que pocs són capaços de fer. Però aquesta manera de brillar de la nova estrella blanca pot provocar algun problema.

Vinícius triomfa al Reial Madrid

Vinícius va arribar al Reial Madrid a l'estiu del 2018, i després d'un fugaç pas pel filial blanc, es va guanyar un lloc al primer equip, fins que aquesta temporada s'ha adjudicat la titularitat sense tenir cap mena de discussió. Fins ara ha jugat 17 partits de blanc i ha marcat 10 gols, a banda de donar 5 assistències. Registres d'un futbolista tocat per una vareta.

Vinicius Real Madrid Celta EFE

Vinícius Júnior jugant amb el Reial Madrid / EFE

Però també és cert que acaba contracte al 2024 i amb 21 anys que té necessitarà una renovació més d'hora que tard. Per aquest motiu, tal com informa 'El Chiringuito', el Reial Madrid té la intenció de renovar el contracte del brasiler si pot ser aquesta mateixa temporada. L'objectiu és ampliar tres anys més la seva vinculació amb el club, és a dir, fins al 2027, a més de tenir una millora salarial.

Si actualment cobra 6 milions d'euros nets per temporada, la idea de Florentino Pérez és augmentar-li a 9 els milions que cobri per temporada. Una proposta més que interessant per al brasiler, però no definitiva, ja que vol aconseguir més milions.

Vinicius lengua Real Madrid EFE

Vinícius Júnior amb la llengua fora / EFE

El PSG destorba la renovació de Vinícius

En la mateixa informació també s'explica que Vinícius està pressionant Florentino Pérez a través d'una oferta externa. I aquesta negociació a esquenes del club blanc és amb el nou enemic del Reial Madrid: el PSG. Nasser Al-Khelaïfi es vol venjar de Florentino Pérez per voler-se endur Kylian Mbappé, i ho pagarà amb el brasiler.

El PSG s'ha dirigit a l'entorn de Vinícius per oferir-li el triple del que cobra actualment al Reial Madrid. La proposta de contracte del club francès seria de 18 milions d'euros nets a l'any. El xeic propietari del PSG no es vol quedar amb els braços plegats veient com Mbappé, una de les seves grans estrelles, pot abandonar gratuïtament el Parc dels Prínceps.

Mbappé PSG Europa Press

Kylian Mbappé després de fallar una ocasió amb el PSG / EuropaPress

I és que Mbappé tindria acordat el seu fitxatge amb el Reial Madrid, que es faria oficial a partir del proper mes de gener. Però el PSG està intentant convèncer l'estrella francesa perquè es quedi a París i, si no ho aconsegueix, es pot venjar del club blanc a través de l'intent de fitxatge de Vinícius per completar el seu trident amb Leo Messi i Neymar Jr. Tot i això, Vinícius no es vol moure de Madrid, i una de les possibles alternatives del club parisenc és encarir-li uns quants milions la renovació al Reial Madrid.

 

Imatge principal: Vinícius Júnior celebrant un gol amb el Reial Madrid / EFE