Marco Asensio està buscant desesperadament una nova feina. Sap que no té opcions de continuar en el Reial Madrid, i que marxarà quan finalitzi la temporada. Florentino Pérez ni s'ha plantegeu oferir-li la renovació, i molt haurien de canviar les coses perquè això passi. Carlo Ancelotti també ha deixat de comptar amb ell, i únicament li ha donat minuts entrant com a revulsiu, ja que no ha estat titular en cap partit fins al moment.

Estan farts de la seva irregularitat, de les seves lesions i de la seva nul·la professionalitat, i esperen perdre'l de vista com més aviat millor. I sonava amb força per aterrar en el Barça, una possibilitat que el mateix Joan Laporta ha optat per descartar, després que fos ofert pel seu representant, Jorge Mendes. No estan interessats, i no volen trencar el 'pacte entre cavallers' que té amb l'etern rival, per no enterbolir les bones relacions que hi ha actualment.

A més, Xavi Hernández tampoc no considera que millori el que ja tenen actualment a la plantilla. L'ex del Mallorca i de l'Espanyol tenia com a prioritat desembarcar en el Camp Nou, ja que coneix perfectament la ciutat de Barcelona, i d'aquesta manera també podria venjar-se pel tracte que ha rebut en el Santiago Bernabéu en els últims mesos. Encara que ara té un altre pla al cap, i que seria igual de dolorós, ja que s'ha posat en contacte amb un altre conjunt de La Liga Santander.

Parlem de l'Atlètic de Madrid, el rival local del Madrid, i que també pot aconseguir Asensio en cas que així ho desitgi. Diego Pablo Simeone haurà de valorar amb deteniment aquesta operació, que té molts pros, però també molts contres. A part, tampoc no és un reforç estrictament necessari, i més després d'haver aconseguit retenir Antoine Griezmann a títol definitiu, a canvi de 20 milions d'euros.

Diego Pablo Simeone Atlètic de Madrid Vila-real / Foto: Europa Press
Diego Pablo Simeone/ Foto: Europa Press

Florentino Pérez tampoc no sembla estar massa preocupat sobre on acabarà l'internacional espanyol, i només espera que fins al dia en el qual s'acomiadi no doni més mals de cap.

Rebaixarà Asensio les seves pretensions?

Això sí, és evident que per acabar aterrant en el Civitas Metropolitano, Asensio haurà de rebaixar les seves pretensions econòmiques. Perquè tant ell com el seu agent, Mendes, tenien intenció de cobrar una prima de fitxatge astronòmica, i un sou molt elevat.

Aquest va ser el motiu pel qual molts equips van optar per descartar la seva incorporació al passat mercat estival, entre ells l'Arsenal o l'AC Milan, que no estaven disposats a satisfer les seves exigències.