Marc Márquez és Marc Márquez i la temporada vinent tornarà a ser el millor en tots els aspectes. I com que encara no s'ha donat per vençut, després que aquest 2024 estigui recuperant la seva millor versió, al 2025 hauria d'aspirar a tot i sense tenir dubtes. Però és que també recuperarà el seu estatus de gran campió a nivell econòmic a Ducati, cosa que havia perdut aquesta temporada.

Marc Márquez recupera la seva competitivitat

Després del descens esportiu amb Honda, la fàbrica que l'havia catapultat com a gran dominador del motociclisme, Marc Márquez havia de trobar un nou equip on poder recuperar sensacions. I al Gresini Racing s'ha tornat a trobar com a casa, corrent amb una bona moto i sabent que fent bona feina podria recuperar la seva condició victoriosa que s'havia deixat pel camí.

A tot això, ja està demostrant sobre l'asfalt que encara queda Marc Márquez per a uns quants anys més. Tot i no tenir la millor moto de la graella, el pilot català ha recuperat la seva amenaça en cursa i és un habitual dels podis. Només li queda fer un salt més endavant per poder aspirar realment a la victòria. I el més positiu de tot és que està present a la lluita per guanyar el Mundial de MotoGP.

Marc Márquez Le Mans / Foto: EFE
Marc Márquez corrent amb la moto de l'equip Gresini Racing / Foto: EFE

Marc Márquez tornarà a ser el millor pagat de MotoGP

Una realitat que la propera temporada encara serà millor. Com que ja és oficial que Marc Márquez serà pilot de l'equip Ducati oficial, tenint la millor moto de totes, i amb Pecco Bagnaia com a company d'equip, les prestacions que podrà demostrar sobre l'asfalt seran encara millors.

I una altra cosa que també millorarà amb l'equip Ducati oficial és el seu salari, ja que Marc Márquez serà el pilot millor pagat de MotoGP, tal com informa Motor Pasión. Encara que no se sap oficialment el seu sou, sí que s'especula que estarà entre els 12 i els 14 milions d'euros, tot depenent de tancar alguns patrocinadors.

Marc Márquez / Foto: EFE
Marc Márquez celebrant un podi / Foto: EFE

Sabent que l'últim contracte firmat amb Honda li donava 25 milions d'euros per temporada, cosa que està molt lluny de cobrar ara mateix, sí que serà un increment important respecte a aquesta temporada, en la qual ha preferit perdre diners però augmentar competitivitat. I com que s'ha mostrat capaç de tornar a guanyar, s'ha guanyat aquest nou contracte milionari i que el tornarà a posar al seu lloc dins de la graella de MotoGP. El més campió de tots ha de ser sense cap mena de dubte el millor pagat de tots.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!