Marc Gasol podria deixar Los Angeles Lakers. És una realitat que ha revelat el periodista nord-americà Marc Stein i en què assegura que el pivot català estaria valorant altres opcions. Cal recordar que Gasol té contracte garantit amb els Lakers per a la pròxima temporada, però el destí pot canviar les pròximes setmanes.

Ja s'ha retirat de la selecció espanyola

Aquest estiu ha estat mogut per al mitjà dels Gasol i és que va anunciar la seva retirada de la selecció espanyola juntament amb el seu germà Pau. Van informar de la notícia després de caure eliminats als quarts de final dels Jocs Olímpics de Tòquio contra els Estats Units. Durant aquells dies, Marc Gasol va dir que tenia la intenció de seguir vestint l'elàstica dels Lakers, però ara mateix no està clar.

Marc y Pau Gasol JJOO EFE

Pau i Marc Gasol amb la selecció espanyola / EFE

A partir d'aquí s'obren diversos fronts: seguir als Lakers, marxar a un altre equip de l'NBA o tornar a l'ACB/LEB Or com ho ha fet el seu germà Pau. "He escoltat que no està totalment tancat que Marc Gasol torni amb els Lakers, inclús després que digués, després de la derrota d'Espanya als quarts de final davant els Estats Units als Jocs Olímpics, que té la intenció de jugar l'últim any del contracte de dos anys que va firmar amb la franquícia. Encara no està clar si això significa que Gasol pugui ser alliberat per jugar a un altre equip de l'NBA o si, finalment, optaria per acabar la seva carrera al seu país d'origen com el seu germà Pau", ha comentat Stein.

"Baixem d'aquesta atracció tan bonica a la qual vam pujar fa 15 anys", va comentar Marc Gasol el dia del seu comiat amb la selecció dirigida per Sergio Scariolo. El català marxava després de debutar el 2006, haver jugat 182 partits i amb un palmarès envejable: dos Mundials, dos Euros i dues plates olímpiques.

No és la primera vegada que des dels Estats Units situen el de Sant Boi fora dels Lakers. La premsa nord-americana va comentar a principis d'agost que podria haver posat rumb als Minnesota Timberwolves.

Gasol ha complert 13 temporades a l'NBA i va assolir la glòria amb l'anell aconseguit amb els Toronto Raptors el 2019. Aquesta darrera campanya no ha tingut molts bons números: 5 punts, 4,1 rebots i 2,1 assistències per partit en temporada regular i 6+4+2 als play-offs.

Girona agafa força

Com hem comentat, una de les opcions és tornar a Espanya i la possibilitat d'anar al Girona és la que més força agafa. Allà va ser on va explotar esportivament i on actualment és el president del club que està a la LEB Or.

Imatge principal: Marc Gasol durant un partit dels Lakers / EFE