Dels rumors als fets cada vegada hi han menys passos. I en el món de l'esport, en concret, i de l'NBA, en particular, tot és possible. Vam veure com Ricky Rubio canviava d'equip dues vegades en qüestió de dies, i ara podria haver-hi un salt d'un altre jugador català com és Marc Gasol.

El mitjà dels Gasol és agent lliure, per tant, pot negociar amb l'equip que vulgui, i als seus 35 anys és un dels jugadors amb millor cartell en la posició de pivot. Campió amb els Toronto Raptors al 2019, el seu actual equip, i tres vegades a l'All-Star, ja no sona amb tanta força la seva tornada a Europa o al Barça. Cobra sentit que es quedi a l'NBA i els Los Angeles Lakers, els actuals campions, podrien ser el seu destí.

Marc Gasol Toronto Raptors NBA Black Lives Matter EFE

Marc Gasol durant un entrenament / EFE

Als Lakers els ha marxat Dwight Howard, que ha firmat amb els Philadelphia 76ers. I ha quedat una posició vacant que, per exemple, el periodista especialitzat del The New York Times Marc Stein, ja veu que Gasol seria el substitut.

Així doncs, Marc Gasol podria tornar al seu club d'origen a l'NBA, el que el va seleccionar al Draft del 2007 en la posició 48, però que mai va jugar perquè el van traspassar als Memphis Grizzlies. I també tindria una nova oportunitat més que real de tornar a ser campió de l'NBA.

 

Imatge principal: Marc Gasol celebrant una cistella amb la selecció espanyola / EFE