Per si el Barça no tenia prou bon equip, Sarunas Jasikevicius pot veure com té la joia de la corona amb la incorporació de Marc Gasol. El de Sant Boi acaba contracte amb els Toronto Raptors aquesta temporada i el retorn al conjunt blaugrana sembla més a prop que mai.

Fitxatge tancat

Els periodistes especialitzats en bàsquet Sergi Carmona i Keiou han assegurat que el fitxatge de Gasol per al Barça està tancat. Així de contundent i rotund s'han mostrat i no han afegit més informació.

Després d'una brillant etapa a l'NBA, amb l'anell de campió el 2019, Marc Gasol vol tornar a Barcelona per gaudir de la seva família i seguir competint al màxim nivell a Europa. Un dels grans objectius dels blaugrana és aconseguir l'Eurolliga, un títol que no veuen des del 2010.

D'aquesta manera, el català seguiria les passes de jugadors com Nikola Mirotic, que va rebutjar continuar a l'NBA per prioritzar la competició al Vell Continent i la compaginació familiar.

Rebaixar-se el sou

Un dels temes més importants és que si arriba a can Barça, s'haurà de rebaixar el sou i molt. Aquesta última temporada, ha rebut gairebé 22 milions d'euros, una fitxa inassumible per a l'entitat catalana.

El mitjà dels Gasol ha estat 12 temporades a la millor lliga de bàsquet del món i ha defensat la samarreta dels Memphis Grizzlies (2008-2019) i la dels Toronto Raptors (2019-2020).