Torna la millor versió del Manchester City. Els de Pep Guardiola guanyen amb facilitat a un pobre Everton (3-1) i recuperen el liderat de la Premier League. Gabriel Jesus ha estat l'estrella del partit amb un doblet i Sterling ha sentenciat el matx amb el tercer gol.

El City tenia l’orgull ferit. Estava ressentit per haver perdut la imbatibilitat contra el Chelsea (2-0) la setmana passada i aquest dissabte no volia desaprofitar l’ocasió d’aconseguir el liderat de la Premier League. Amb aquesta victòria, els de Guardiola superen al Liverpool, fins ara líders, i pressionen als de Klopp.

Un Everton molt blaugrana

Els citizens volien recuperar el seu estil després de la desfeta a Stamford Bridge i quina ocasió millor que davant del seu públic. L’Etihad Stadium ha tornat a gaudir d’un nou monòleg del seu equip i des del primer minut del partit s’ha vist clar qui era el conjunt dominador i qui volia ser protagonista del joc.

Els de Manchester s’han vist les cares contra un Everton molt blaugrana. L’equip de Liverpool ha sortit d’inici amb tres jugadors ben coneguts al Camp Nou: Yerry Mina, Lucas Digne i André Gomes. L’únic que continua formant part de l’entitat catalana és el portuguès, que està cedit. Però tan aquests tres futbolistes com l’Everton no han estat en cap moment al nivell de City.

pep guardiola manchester city efe

Els sky blue no han tardat en inaugurar el marcador i després d’una errada de Mina a l’hora de treure la pilota, el City recupera l'esfèric i en dos tocs es col·loquen a l’àrea de l’Everton. Gabriel Jesus se li posa mirada de depredador i no falla davant de porteria. A partir d’aquí, els citizens han pogut ampliar el lluminós amb dues oportunitats claríssimes en els peus de Mahrez y el brasiler.

Era qüestió de temps que els de Guardiola deixessin el matx sentenciat i just començar la segona part, doblet de Gabriel Jesus. Monòleg del City que culminava amb una centrada mil·limètrica de Sané al cap del brasiler i el marcador que canviava al 2-0.

Guardiola recupera una peça clau: De Bruyne

L’Everton no ha volgut donar-se per mort i en una jugada aïllada han retallat diferències amb una diana de Calvert-Lewin. Però ha estat només un miratge perquè només tres minuts després, Sterling, que just acabava d’entrar, ha marcat el tercer. El conjunt de Liverpool ha donat una imatge molt pobre sobretot en les tasques defensives. A banda de la victòria, la millor notícia per Guardiola és que ha tornat Kevin De Bruyne.

Després de tenir un inici de temporada accidentada amb dues lesions, l’entrenador català recupera una de les seves peces claus. El City torna a somriure i recupera el liderat.