El Barça torna a jugar a la Lliga en una jornada intersetmanal davant el Mallorca. I ho fa, sens dubte, en un gran estat d'ànim després dels últims resultats: va exhibir-se davant el Betis i l'Anvers amb un total de cinc gols a cada partit i va certificar una remuntada èpica contra el Celta a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc amb gols de Robert Lewandowski (2) i Joao Cancelo

📌 La Lliga 2023/24: Resultats i partits de futbol avui

🗓 Un Barça orgullós remunta amb èpica contra el Celta i allarga la seva ratxa triomfal (3-2)

Els blaugranes, que estan competint molt i molt bé en aquest inici de temporada, visiten un Mallorca que encara no sap el que és guanyar al Visit Mallorca Estadi i ha perdut els seus últims 11 duels directes contra el Barça i no s'imposa des del 2009. Amb la recuperació de Ronald Araujo, que va jugar els seus primers minuts al partit de dissabte davant el Celta, el tècnic culer, Xavi Hernández, només té el canari Pedri González a la infermeria.

L'equip català es manté com un dels equips invictes en aquesta Lliga i suma cinc victòries i un empat a les primeres sis jornades del campionat, mateix balanç que l'altre equip de Catalunya, el Girona de Míchel. Tots dos es mantenen a la part alta de la classificació i són dos dels equips més en forma en aquest primer tram de la temporada. Una situació inversa pateix l'equip local, el Mallorca de Javier Aguirre: suma cinc punts en sis jornades i només ha guanyat un duel, acompanyat de tres derrotes i dos empats.

Després de l'ensopegada del Reial Madrid en el derbi davant l'Atlètic de Madrid, el Barça és líder amb un total de 16 punts, els mateixos que el Girona. Els dos equips catalans, de fet, són els únics que encara no coneixen la derrota en aquest inici de temporada. Els gols d'Álvaro Morata (2) i Griezmann, exblaugrana, van liquidar a l'equip de Carlo Ancelotti en el Cívitas Metropolitano. Per part dels blancs, l'autor de l'únic gol del partit va ser Toni Kroos, amb un xut magistral des de fora de l'àrea.

Horari i on veure el partit entre el Mallorca i el Barça

El partit es jugarà al Visit Mallorca Estadi el dimarts 26 de setembre del 2023 a partir de les 21.30 hores. Et recordem que des d'ElNacional.cat podràs seguir el partit en línia minut a minut. Al nostre web tindràs tota la prèvia des de les 20.00 hores i tota l'última hora una vegada acabi. Si vols seguir-lo en directe per televisió, ho hauràs de fer a través de la plataforma DAZN al seu canal DAZN LaLiga

🏆 Champions League 2023/24: Grups, calendari i jornades

Aquest duel contra l'equip balear és un més del frenètic ritme des de la primera aturada de seleccions i abans de fer-ne la segona a mitjan octubre. El Barça té per davant un enfrontament amb el Sevilla el divendres 29 de setembre de 2023 a partir de les 21.00 hores i després visitarà el Porto a la Champions League i el Granada a la Lliga