L'era de Julen Lopetegui en el Reial Madrid ha tingut una arrencada amarga després de caure davant del Manchester United, en un partit amistós corresponent a la International Champions Cup, disputat a Miami (2-1). Lopetegui, que ha tornat a entrenar després del seu acomiadament fulminant com a entrenador de la selecció espanyola, ha comprovat davant José Mouriho que al seu equip li falta efectivitat en atac.

El Madrid ha tingut una possessió estèril. I el Manchester, molt irregular en aquests primers partits de pretemporada, ho ha aprofitat. Una pilota enrere de Matteo Darmian ha trobat Alexis Sánchez perquè l'exdavanter del Barça superés Kiko Casilla i fes l'1-0. Només s'havien jugat 18 minuts.

El gol d'Alexis ha reactivat els 'Red Devils', que han fet més gran la ferida després d'una gran jugada combinativa. El mateix Alexis s'ha associat amb Juan Mata i Ander Herrera per fabricar el segon gol del partit. El vaixell del Madrid, encara sense gaires d'internacionals, s'enfonsava.

Gareth Bale no ha estat encertat el seu primer dia com a successor natural de Cristiano Ronaldo. Karim Benzema, avui capità, ha estat l'únic que ha aconseguit doblegar David de Gea aprofitant una centrada lateral de Theo Hernández.

El Madrid tenia gairebé tota la segona part per intentar empatar o remuntar. Però no ho ha aconseguit. L'equip encara està molt verd en atac. Veurem si és flor d'un dia o la falta de punteria provoca moviments d'última hora en el mercat de fitxatges. El pròxim rival dels blancs en aquesta gira serà la Juventus de Torí, que juga sense Ronaldo.