Sergio Ramos i el Reial Madrid van començar la seva història d'amor l'any 2005. Florentino Pérez pagava 27 milions d'euros per un lateral dret de 19 anys que, malgrat portar tan sols un any a l'elit del futbol, ja s'havia convertit en un jugador a tenir en compte a la Lliga. La carrera d'aquell noi andalús va seguir la dinàmica que havia agafat a Sevilla i va créixer fins a convertir-se en tota una institució a l'eix de la defensa al Madrid.

Com tot a la vida, la relació idíl·lica del futbolista de Camas i l'entitat merengue va acabar-se. El darrer estiu, Ramos demanava una renovació per dos anys, però la política del Reial Madrid no ho permetia: els jugadors més grans de 30 anys són renovats tan sols per una temporada. L'intercanvi d'opinions per part de les dues parts va fer que Sergio Ramos abandonés el club i encetés una nova etapa amb la samarreta del Paris Saint-Germain

Havertz Sergio Ramos Chelsea Real Madrid EFE

Sergio Ramos, jugant contra el Chelsea / EFE

L’excepció que confirma la regla

No obstant això, el passat 20 d'agost Karim Benzema va pactar amb Florentino renovar per dues temporades. Amb el francès de 33 anys, el Reial Madrid va fer una excepció i va oferir-li una possibilitat a la qual Sergio Ramos no va poder accedir. Alguna cosa estava passant a les altes esferes del Santiago Bernabéu per no renovar a l'etern capità que tan important era a la plantilla.

Florentino Pérez estava d'acord amb ajustar el nou contracte a les pretensions del central andalús. No obstant això, un Judes el va trair jugant-li una mala passada i fent que la seva renovació s'estanqués, i d'aquesta manera, acabés per sortir del Madrid.

Karim Benzema renovacion Real Madrid 2023 Florentino Perez @RealMadrid

Florentino Pérez, anunciant la renovació de Benzema / Reial Madrid

El Judes no volia tornar a compartir vestuari amb Ramos

Qui va demanar que Ramos abandonés l'entitat va ser Carlo Ancelotti. El tècnic italià va preferir la seva sortida abans que tenir-lo a l'equip de nou. El cas és que en la seva primera etapa a la banqueta del Bernabéu no va tenir el control total sobre la plantilla. De fet, Jorge Mendes va oferir la tornada de Cristiano Ronaldo i va ser el mateix Ancelotti qui va denegar la proposta de l'agent portuguès. 

El mateix pensament recorria la seva ment amb Ramos. Era un dels caps de la plantilla i l'entrenador de Reggiolo tenia clar que no volia cometre els mateixos errors que en el passat. Per aquesta raó, el control total sobre el vestuari era una cosa que l'ocupava i el preocupava. 

Ancelotti Real Madrid EFE

Carlo Ancelotti, assegut a la banqueta / EFE

En el dia d'avui, Ramos ha aconseguit debutar amb el PSG després d'una plaga de lesions que li han fet la vida impossible. Ara ja pot tornar a fer allò que més li agrada i, per fi, poder deixar enrere la traïció que el va empènyer cap a França. 

 

Imatge principal: Florentino Pérez, baixant d'un avió / EFE