Comença l'operació neteja a can Barça. Ronald Koeman segueix ideant el seu projecte al club blaugrana i la primera decisió transcendental és que prescindeix de Luis Suárez.

No entra als plans de Koeman

L'holandès ha tingut una breu trucada amb l'uruguaià aquest dilluns per explicar-li que no entra en els seus plans, segons ha informat RAC1. Ara s'han de reunir els advocats de Suárez amb el club per liquidar el seu contracte. Recordem que el davanter encara té un any més de vinculació amb l'entitat catalana més un altre d'opcional.

luis suarez barça europa press

Koeman no compta amb Suárez

Les pitjors notícies per a Suárez es van començar a produir quan els seus companys rebien la comunicació dels horaris dels entrenaments per a aquest diumenge mentre ell no. Cap responsable, directiu, ni el president ha parlat amb l'uruguaià. Una mala gestió de la directiva blaugrana que utilitza Koeman com a escut.

Suárez és una de les vaques sagrades que té el cartell de transferible i així li ha fet saber Koeman. El president Josep Maria Bartomeu tampoc el va mencionar en l'entrevista que va concedir la setmana passada per repassar els jugadors que s'havien de quedar al Barça.

Suárez va dir fa uns dies a una entrevista al diari El País que la seva idea era "seguir al Barça". "Si des del club pensen que soc prescindible, no tindré cap inconvenient a parlar amb els que decideixen", va comentar.

A més, l'uruguaià va posar un enigmàtic missatge la setmana passada a les xarxes socials en què assegurava que ell mateix decidiria el seu futur.