El Chase Stadium va poder gaudir per primera vegada de la dupla que formen Luis Suárez i Leo Messi. L'uruguaià va fer els seus primers gols oficials amb l'Inter Miami per a obrir la golejada contra l'Orlando City (5-0). El davanter també va ser autor de dues assistències, una de les quals va anar a parar al cap del seu gran amic, qui també va acabar la nit amb un doblet.

Amb aquesta victòria, l'equip de Florida es posa líder provisional de la MLS amb set punts en tres jornades, després d'aconseguir un empat a l'últim minut contra els LA Galaxy de Riqui Puig. Amb un balanç de vuit gols a favor i només un en contra, no sembla que cap equip pugui superar-los a la classificació aquest diumenge.

Luis Suárez obre la llauna

El primer gol al Clàssic de Florida no es va fer esperar. Als deu minuts de partit, Luis Suárez ja havia fets dos gols amb dues assistències de Julian Gressel. El davanter va demostrar la seva capacitat per a anotar amb les dues cames, amb dos rematades que recorden als seus millors gols al Barça.

Quan encara no s'havia arribat a la mitja hora, l'uruguaià va ser generós per a regalar-li el tercer gol al seu company, Robert Taylor. Gressel va tornar a filtrar una gran passada per Suárez, que en el mà a mà va preferir cedir-li la pilota a l'extrem finlandès perquè marqués a plaer el seu segon gol de la temporada.

Leo Messi tanca la festa

A la segona part, va ser el torn de Messi. L'argentí va mostrar la seva cara de golejador després d'haver-se centrat en repartir el joc als primers 45 minuts. Arrencant des del seu propi camp, Jordi Alba va anar superant rivals fins arribar a l'àrea contrària. La seva picadeta després de la paret amb Suárez la va refusar Robin Jansson, just abans de que la pilota traspassés la línia de gol, amb la mala sort que el rebot contra el travasser va anar al pit de Messi. La gran estrella de Miami, amb un sol moviment, va deixar enrere els dos defensors que l'intentaven incordiar i el porter per marcar el segon gol amb el pit de la seva carrera. El primer, ja el recordareu, va ser a la final del Mundial de Clubs de 2009 contra Estudiantes de la Plata.

Només cinc minuts després, Suárez va posar-li un caramel a Messi que aquest no desaprofitaria per a tancar la maneta amb una rematada de cap. Al 67, l'uruguaià seria substituït per Leonardo Campana sota els aplaudiments de la seva nova afició, la qual espera poder veure més actuacions com aquesta del seu nou davanter. Tots dos tindran una nova oportunitat per a brillar en l'anada dels vuitens de final de la Concacaf Champions Cup contra el Nashville. Equip contra el que, precisament, l'Inter Miami va proclamar-se campió de la Leagues Cup.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!