L'Inter Miami continua brillant. Des que Leo Messi, Sergio Busquets i Jordi Alba van arribar a la capital de Florida, el club presidit per David Beckham té una nova cara. Submergit en una espiral de victòries, el combinat de Miami ha accedit aquesta matinada a les semifinals de la Leagues Cup, la primera competició oficial que estan disputant els tres exfutbolistes del Barça. Ho han fet superant Charlotte per 4-0 en els quarts de final, en un partit on el '10' de Rosario ha anotat el quart gol del partit, el seu vuitè amb la samarreta rosa. Respecte als anteriors partits, la dependència de l'equip entrenat pel Tata Martino en la seva estrella ha estat menor, però Messi continua somrient i ja és a un pas de la seva primera final als Estats Units.

Un partit amb un únic destí

De fet, la victòria de l'Inter Miami contra Charlotte ha estat la menys 'Messi-dependent' de totes, ja que l'argentí només ha participat en el quart gol del partit, una diana anotada al minut 85 de partit, quan el duel ja estava sentenciat, amb un xut des de dintre de l'àrea que no ha tingut l'oposició ni de la defensa ni del porter. Tot i això, el triomf de l'equip del Tata Martino ha estat plàcid. En només 32 minuts, l'eliminatòria ja estava sentenciada gràcies als gols de Josef Martínez de penal i Robert Taylor, qui està sent un dels millors socis de Messi en els darrers partits.

A la segona part, el rumb del partit no ha virat. L'equip de Florida ha continuat dominant i no ha patit en cap moment contra un Charlotte que ha acabat el partit amb menys del 40% de possessió. Amb aquest context, al minut 78, l'Inter Miami, per pura inèrcia, ha trobat el tercer gol de la nit, anotat en pròpia meta per Malanda, central del Charlotte. El duel ja estava sentenciat i al minut 85 ha arribat el moment de Leo Messi, que ha arrodonit el partit amb la seva diana.

Leo Messi, el superheroi de l'Inter Miami

Després de cinc partits als Estats Units, ja es pot afirmar amb contundència: Leo Messi està gaudint de valent a l'Inter Miami. Amb menys pressió que a Europa i amb tres excompanys que coneix molt bé com són Jordi Alba i Sergio Busquets, el talent de l'argentí està dominant el Soccer. I les estadístiques confirmen tot això: vuit gols en cinc partits. Ara bé, la vuitena diana que ha anotat amb la samarreta rosa ha estat la menys espectacular de totes i la menys decisiva. Tot i això, el que és evident és que el recent campió del món ha canviat per complet la dinàmica del conjunt de David Beckham.

A més, en aquesta nova etapa a l'Inter Miami, estem veient un Leo Messi molt més relaxat, que inclús s'atreveix amb celebracions particulars, que no havíem vist durant les seves anteriors etapes al Paris Saint-Germain i al Barça. I és que l'argentí, en tres d'aquests vuit gols, ha volgut imitar tres superherois de la saga Marvel. Primer va ser el torn de Thor, després de Black Panther i ara el de Spider-Man. Una curiositat que confirma que, de moment, l'etapa de Leo Messi a l'Inter Miami està sent plena de talent, gols, victòries i diversió. Només falta el més important, els títols. I la Leagues Cup és una oportunitat d'or per arrodonir aquest idíl·lic inici.