Partit perfecte del Lleida Esportiu en la tornada de les semifinals del play-off d'ascens a Segona Divisió A. El Reial Madrid Castilla no ha estat rival pels catalans, que han sucumbit al domini aclaparador d'un Lleida molt resolutiu. Tres gols al filial blanc han estat la cirereta del pastís d'una eliminatòria perfecta.

Marc Martínez ha estat el primer en avançar el Lleida a Valdebebas. Abans del minut trenta, un penal a favor dels catalans ha suposat l'expulsió del porter blanc Carlos Abad. El Madrid es quedava amb deu jugadors i Marc Martínez no fallava la pena màxima.

Un Lleida molt superior ha sabut aturar les ofensives madrilenyes amb una defensa molt sòlida i un atac que sempre que arriba a l'últim quart de camp, acabava en ocasió de gol.

Un avantatge molt còmode

Els lleidatans han sabut gestionar molt bé l'avantatge al marcador, com també la d'un jugador més. L'1-0 aconseguit la setmana passada a casa els ha ajudat a entrar amb més paciència al partit d'avui; tot el contrari que els blancs, que se'ls ha vist molt agressius i necessitats de buscar un gol.

Tot just començar la segona meitat, Colinas ha fet el segon gol del Lleida; el gol de la tranquil·litat. Els locals han marxat a l'atac i el Lleida ho ha aprofitat en una contra perquè Urko Arroyo sentenciés el partit i l'eliminatòria amb un golàs de davanter centre pur.

Més a prop de Segona

Un cop classificats per la final del play-off, ara esperen rival, que sortirà de les altres tres eliminatòries que s'acabaran de jugar entre avui i demà, i després d'un sorteig posterior. Només dos partits més, una sola eliminatòria i el Lleida podria pujar amb el Reus a la segona categoria del futbol espanyol.