S'ha acabat el serial. Lewis Hamilton seguirà a la Fórmula 1 de la mà de Mercedes, almenys, fins al 2023. Mentre Max Verstappen ocupa la primera posició del Mundial i el britànic és segon, el que sabem segur és que seguirà aquesta batalla sobre l'asfalt dues temporades més.

Mercedes i el pilot anglès han fet oficial l'acord aquest dissabte a través de les xarxes socials. "És difícil de creure que ja faci nou anys treballant amb aquest increïble equip. El temps realment vola. Estic content i emocionat d'anunciar que continuarem la nostra relació per dos anys més. Hem aconseguit molt junts, però encara ens queda molt per fer, dins i fora de la pista", ha comentat Hamilton.

I ha afegit: "Estic enormement orgullós i agraït de com Mercedes m'ha donat suport en el meu esforç per millorar la diversitat i la igualtat en el nostre esport. Ells han estat responsables i han pres decisions importants per crear un equip més divers i un ambient més inclusiu. Gràcies a totes les persones dedicades i talentoses a Mercedes, el seu dur treball ho fa tot possible i als directius per seguir confiant en mi. Ara entrem a una nova era del cotxe, però també tenim un esport que s'uneix al canvi positiu i ja tinc ganes de veure que podem aconseguir junts".

El pilot, de 36 anys, correrà un total d'onze temporades amb Mercedes i amb aquesta escuderia ha aconseguit entrar com a llegenda a la història de l'F1. Campió amb Mercedes de sis Mundials (2014, 2015, 2017, 2018, 2019 i 2020), 77 victòries i 74 poles. El global de la seva carrera és de 98 triomfs.

Hamilton Verstappen Fórmula 1 Europa Press

Hamilton i Verstappen sobre l'asfalt / Europa Press

L'acord de renovació s'ha volgut anunciar abans del Gran Premi de casa i és que Silverstone arriba el pròxim 18 de juliol.

Per la seva part, l'actual director executiu de Mercedes d'F1, Toto Wolff, ha assegurat que era molt important quedar-se amb Hamilton. "Ara que el 2022 entrarem a una nova era, no podem tenir a ningú millor a l'equip que el Lewis. Els seus èxits en aquest esport parlen per si sols, i amb només la seva experiència, la seva velocitat i la seva habilitat, està en el seu millor moment. Estem gaudint d'una lluita que tenim aquesta temporada i és per això que hem volgut acordar el contracte aviat, perquè no volíem tenir res que ens distreies del que passa a la pista. Jo sempre he dit que Lewis pot continuar tot el temps que vulgui sempre que tingui gana per les curses".

 

Imatge principal: Hamilton firmant la renovació / @LewisHamilton