Leo Messi sempre ha destacat per la seva habilitat atacant i el seu gol. Des que juga al Barça ha arribat a cinc finals de la Copa del Rei i n'ha guanyat tres. Precisament, en les tres finals que ha aconseguit marcar.

El davanter argentí porta tres Copes del Rei (2008/09, 2011/12 i 2014/15) i tres victòries en finals contra l'Athletic Club. D'aquests partits, Messi n'ha tret quatre gols. En total, l'argentí ha marcat 39 gols en 25 partits jugats en la seva història personal en aquesta competició.

Primera Copa: Comença la història

Era el 13 de maig del 2009 i el Barça va jugar la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club a Mestalla. El Barça es va acabar imposant per 1-4 i Messi va marcar el segon gol blaugrana al minut 54. El Barça aconseguia la seva primera copa nacional després de l'aconseguida la temporada 1997/98.

Segona Copa: La més senzilla

Tres anys més tard, el 25 de maig de 2012, el Barça tornava a guanyar una Copa del Rei contra el mateix rival. Messi tornava a brillar i a marcar un gol. El Barça va imposar-se per 0-3 i Messi va fer el segon al minut 20.

Tercera Copa: Messi fa un gol històric

Era el 13 de maig del 2015 i Messi aconseguia la seva tercera Copa del Rei contra l'Athletic Club. Resultat final d'1-3 i dos gols de l'argentí. Messi va aconseguir obrir la llauna d'aquell partit al minut 20 amb un gol antològic.