El campió comença amb dubtes a la Copa del Rei, però se salva gràcies a Clément Lenglet (0-1). Nit de fantasmes al Reino de León, decepció del fons d'armari del Barça i la Cultural Lleonesa es queda amb la mel als llavis.

El Barça, un mort vivent

El Barça no es deixa reconèixer a l'escenari lleonès, ni pel seu onze ni pel seu joc. Dia diferent a l'estadi de la Cultural amb tres futbolistes del filial d'inici i un equip ple de suplents. Futbolistes necessitats de minuts i de reivindicacions que tampoc arriben.

En la nit de la castanyada, el conjunt culer no ha pogut celebrar gairebé res. El Barça a Lleó ha semblat més partidari del Halloween, perquè l'equip s'ha convertit en zombi. Sense poder controlar el joc, amb errades i imprecisions constants, els blaugrana han patit molt més de l'esperat contra un equip de Segona B.

I si els problemes per combinar semblaven afectar les sensacions de l'equip, la moral també ha decaigut a la mitja hora de joc amb una nova lesió de Sergi Samper, que ha estat substituït per Aleñá. El futbolista català no té sort i el Barça tampoc semblava que la tindria.

Cillessen, Semedo, Vidal, Denis, Malcom, Munir i Dembélé han estat els escollits per a Valverde, juntament amb els joves Chumi, Cuenca i Miranda. Un equip diferent i sense cohesió, que també ha estat frenat per la duresa dels locals. El Barça, totalment irreconeixible, i la Cultural, còmoda.

Els titulars eviten una castanya

Però passaven els minuts i s'ha anat confirmant el més que decebedor partit del Barça. Superiors en noms, però inferiors en esperit. La Cultural, crescuda davant de 13.000 ànimes que els donaven suport al Reino de León, han agafat el timó després de la inoperància dels culers. Atents a qualsevol mínim error del rival, la Cultural ha fet treballar de valent un Cillessen que ha respost a les exigències. Però si la pilota era culer, les ocasions només eren dels locals.

Defensa perduda, mig del camp inexistent i davanters amagats. Aquest ha estat el Barça fantasma vist a Lleó. Després de no poder trobar un bon futbol, han entrat els titulars Lenglet i Arthur a l'última mitja hora. I l'equip ha fet un pas endavant. Ni Denis, ni Munir, ni Malcom, ni Dembélé han trobat la porteria rival. Sí que ho ha fet un dels nous.

Sort de Cillessen, que ha evitat els gols dels lleonesos, i de Lenglet, que ha pogut marcar de cap després d'una falta servida per Dembélé. El gol de la victòria del Barça ha arribat al minut 91 i con tradient un partit molt pobre. El fons d'armari suspèn, però la victòria és culer.