Segueix el combat per la presidència del Barça. Els tres candidats, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, s'han citat en el segon debat a RAC1 i s'ha pogut veure quina és la idea de cada equip per al futur de l'entitat blaugrana. Tots tres han tingut una nova versió respecte al primer fet a BarçaTV, s'ha tractat més d'una conversa, sense un guió i una estructura fixa, i això com a oient i espectador s'agraeix.

PowerPoints i Bartomeu

PowerPoints, Bartomeu, organigrames, Camp Nou, Messi i Xavi han centrat l'atenció d'aquest dimarts i s'ha pogut veure a un Laporta més reivindicatiu, més enèrgic i més indignat sobre els atacs que li han llançat Font i Freixa.

Laporta Font Freixa debat Barça FC Barcelona

Freixa, Font i Laporta durant el primer debat / FCB

Cansat de sentir que ha improvisat en aquestes eleccions, l'expresident ha contraatacat dient que "els projectes no es fan a base d'organigrames i PowerPoints". "El Barça va guanyar dos Champions amb la meva presidència, mentre guanyàvem Champions, tu (Font) estaves fent PowerPoints", ha manifestat Laporta.

El candidat d'Estimem el Barça ha estat el que s'ha mostrat més còmode amb aquest tipus de formats, calmat parlant del seu projecte, però fins i tot un punt agressiu defensant la seva imatge i el seu passat. Per la seva part, Font ha tingut un paper més tranquil respecte al primer, en què se'l va veure més nerviós i exaltat. Ell ha estat el que més gestos feia i que optava per una posició més activa a la cadira.

D'altra banda, Freixa ha tornat a queixar-se del temps i que el tallaven, ha fet referència inclús que sembla que les eleccions siguin cosa de dos. El líder de Fidels al Barça ha repartit d'igual manera per a Font i Laporta i ha recordat fets del passat per atacar l'expresident.

S'ha tornat a escoltar a Laporta avisant Freixa: "Viuràs més feliç sense aquesta rancúnia" i l'ha advertit que "no anés" pel camí d'anar dient el que havia fet com a president.

El nom de Xavi, polèmica

El moment més polèmic del dia ha estat quan s'ha parlat de Xavi. Cada candidat volia dir-hi la seva, rectificacions i converses privades. El que més ha rebut ha estat Font, que presenta el de Terrassa com el pilar del seu projecte, i ha tornat a dir que si surt Xavi a dir que no és cert el que ha dit, es retira de les eleccions.

Messi

A més, la declaració més potent ha estat protagonitzada per Laporta quan s'ha parlat sobre la continuïtat de Messi. L'expresident ha afirmat que l'única opció que es quedi al club culer, passa per ell. "Estic convençut que la proposta que li faci, la contemplarà. Si guanya alguns dels altres dos candidats, no es quedarà", així de taxatiu s'ha mostrat.

Ha estat un debat en què s'ha parlat més de futbol i no tant de la institució. La Superlliga també ha tingut el seu paper en boca dels tres candidats, i en un moment, tots tres han hagut de tirar-se floretes entre ells per definir les virtuts de cadascú. Cada vegada queda menys per a les eleccions a la presidència del Barça i només queda un debat, el de divendres a TV3. Esprint final. 

 

Imatge principal: Els tres candidats / FCB