Jorge Resurrección 'Koke' va tornar a recordar al de les seves millors nits, i va firmar una actuació molt completa contra el Reial Madrid. Gran part de culpa de la victòria de l'Atlètic de Madrid davant l'etern rival la té el capità de la plantilla, que va fer un treball increïble en el centre del camp, per provar de desconnectar Luka Modric, Jude Bellingham, Toni Kroos, Fede Valverde i Eduardo Camavinga. Va estar molt exigit, però va complir amb nota.

Tot i que encara no està en el seu millor moment per culpa de la lesió que el va tenir allunyat dels terrenys de joc durant els primers partits del curs, continua sent una peça indispensable per a Diego Pablo Simeone. La jerarquia que aporta des del terreny de joc, a més de l'experiència que té i del lideratge que demostra en cada xoc li converteixen en un fix en els esquemes, per molt que no es trobi el 100%.

I això provoca que el tècnic argentí sol·liciti a Enrique Cerezo deixar solucionat com més aviat millor el futur del migcampista de 31 anys d'edat. Creu que no hi ha un relleu de garanties a la plantilla, ni tampoc serà fàcil trobar al mercat a un futbolista que faci oblidar la marxa de l'internacional espanyol. Però per desgràcia per a 'el Cholo', ara mateix sembla que el més probable és que abandoni el Civitas Metropolitano.

Perquè ha rebut tres ofertes molt temptadores que el fan dubtar. Koke tenia molt clar que volia penjar les botes competint en La Liga EA Sports, però pot optar per fer les maletes i abandonar la capital d'Espanya. La primera procedeix de la Major League Soccer, on podria seguir els passos de Leo Messi, Riqui Puig, Sergio Busquets o Jordi Alba, i provar sort als Estats Units. El Chicago Fire i el New York City són els seus principals admiradors.

Així mateix, a l'Aràbia Saudita també és molt cotitzat, i hi ha un conjunt que llançarà les seves xarxes per poder assegurar-se la firma del capità de l'Atleti quan finalitzi el present curs, moment en el qual passarà a ser agent lliure.

L'Al-Shabab també estima Koke

En aquest sentit, l'Al-Shabab és el club que s'ha interessat per la situació de Koke. Després d'emportar-se al seu excompany Yannick Ferreira Carrasco, desitgen tornar a pescar en l'Atleti, i firmar a una peça elemental en les alineacions de Simeone.

Quina decisió prendrà?