Motius no li falten al Barça per seguir creient en els fitxatges i en poder completar un equip encara més bo. I Joan Laporta és molt conscient de la situació del Barça i de les moltes capacitats que té el club blaugrana per convèncer futbolistes. Malgrat tot, la complicada situació econòmica deixa els culer en una situació compromesa.

Joao Félix s'ofereix al Barça

El Barça té moltes il·lusions i molts jugadors que seria un somni fitxar-los. Però també passa a l'inrevés. Un dels que somia en fitxar pel Barça és Joao Félix, davanter de l'Atlètic de Madrid, que ja ha vist com ha de marxar aquest mateix estiu del club matalasser. La jove estrella portuguesa de 23 anys no se sent còmode al Cívitas Metropolitano i haurà de fer les maletes.

Lecomte parada Joao Felix Atletico de Madrid Espanyol / Foto: EFE
Joao Félix jugant amb l'Atlètic de Madrid / Foto: EFE

És per això que fa uns dies es va confessar i es va deixar estimar pel Barça. Joao Félix va dir que el seu objectiu era acabar jugant al club blaugrana i que ara era el moment de fer-ho. Una clara declaració d'intencions, però que no arriba en un bon moment, ja que el Barça està immers en un període de complicacions econòmiques.

I això vol dir que encara que el Barça vulgui fitxar Joao Félix, hi ha una sèrie de prioritats que cal tenir en compte abans d'incorporar l'estrella portuguesa. I si semblava que el fitxatge estava molt avançat i que seria qüestió de dies que s'acabés tancant, mica en mica es va refredant i Joao Félix va entenent que firmar pel Barça no serà tan fàcil com es pensava.

Joao Félix Ronald Araújo FC Barcelona Atlético de Madrid / Foto: Europa Press
Joao Félix jugant amb l'Atlètic de Madrid contra el Barça / Foto: Europa Press

El Benfica, una altra opció per a Joao Félix

I això ha generat cert rebombori a l'entorn de Joao Félix. I com que el Barça no ho té del tot clar, també han aparegut altres pretendents. Tal com informa l'As, el Benfica s'ha postulat per fitxar Joao Félix. Una opció molt més realista i molt més possible, però que en cap cas està avançada.

El club portuguès, que és el que va veure créixer Joao Félix, no descarta la seva incorporació. El Benfica no assalta immediatament el fitxatge, però es posiciona per obrir-li una nova porta al jugador portuguès. Si finalment el Barça o qualsevol altre equip no fitxa Joao Félix, aleshores el Benfica l'estarà esperant amb els braços oberts.

Joao Félix celebra gol Atlético Madrid / Foto: EFE - Kiko Huesca
Joao Félix celebrant un gol amb l'Atlètic de Madrid / Foto: EFE - Kiko Huesca

Però el futur de Joao Félix encara no està ni molt menys decidit. Cal que passin els dies i les setmanes perquè la tensió vagi en augment a l'Atlètic de Madrid i perquè es vegi obligat a desprendre's com sigui del futbolista portuguès. Aleshores és quan el Barça es podria aprofitar de la situació i endur-se'l per un bon preu. I si no funciona, aleshores el Benfica estarà mirant-s'ho de ben a prop.